ALLZAP.PRO Софт для інтернет-магазинів автозапчастин

ALLZAP.PRO

  • Переглядів: 361
  • Дата: 30-05-2023, 12:27
  • Print
ALLZAP.PRO

Компанія: ТОВ «Оллзап»
Країна: Україна
Контакти:
+38 067 537 58 28
e-mail: info@allzap.pro

Сайт компанії: www.allzap.pro

Allzap - українська компанія, що спеціалізується на розробці програмних рішень для продажу автозапчастин. Наша мета - якісна діджиталізація ринку автозапчастин.

З 2010 року ми займаємося маркетингом, розробкою сайтів та інших IT-рішень для продажу автозапчастин. Допомагаємо власникам бізнесу знизити витрати та прискорити запуск інтернет-магазину, збільшити розмір прибутку за рахунок залучення нових клієнтів з інтернету. Ми створюємо інтернет-магазини та працюємо над залученням трафіку з пошукових та рекламних систем, над впізнаваністю та репутацією бренду, над підвищенням конверсії сайту.

Запускаємо інтернет-магазини автозапчастин

Щоб запускати функціональні, зручні та продуктивні інтернет-магазини, використовуємо власну ліцензійну розробку — Allzap CMS. Це більше, ніж система керування сайтом, — це SaaS-платформа, хмарне IT-рішення для продажу запчастин, яке включає набір функцій, необхідних для ефективного ведення бізнесу у форматі e-commerce. Просувати проекти, залучати клієнтів та підвищувати ефективність сайтів автозапчастин нам допомагає комплексна стратегія та сучасні маркетингові технології.

ALLZAP.PRO

Allzap® - готовий для роботи інтернет-магазин запчастин. Розроблений професіоналами, щоб вашим клієнтам було зручно шукати запчастини, а вам легко керувати сайтом.

Відрізняється високою продуктивністю та простотою адміністрування. Підтримує 5 варіантів пошуку автозапчастин. Дозволяє легко керувати асортиментом та замовленнями, завантажувати та генерувати необмежену кількість прайс-листів, підключати оригінальні каталоги та додавати крос-зв'язки. Забезпечує продуктивну роботу інтернет-магазину запчастин за будь-яких навантажень. Адаптовано під мобільні пристрої. Передбачає ефективну SEO-оптимізацію. Можлива інтеграція з платіжними сервісами, програмами обліку, CRM.

Надаємо послуги з маркетингу

SEO

У процесі розробки Allzap CMS 2.0 враховано основні технічні моменти просування, що дозволяє максимально спростити процес. Умовно SEO можна розділити на два великі етапи: внутрішня та зовнішня оптимізація. В рамках послуги SEO-просування фахівці нашої компанії працюють як із внутрішніми, так і зовнішніми факторами ранжування. Ми знаємо як досягти результату!

PPС

Налаштовуємо контекстну рекламу Google Ads для інтернет-магазинів запчастин. З 2019 року маємо статус сертифікованого Google Партнера, який здобули парацюючи лише в одній тематиці - автозапчастини.
Наші спеціалісти - сертифіковані з усіх напрямків Google Ads та Google Analytics.

Чому ми?

Наша компанія працює у вузькому напрямку. Ми не вміємо створювати «будь-які сайти». Ми вміємо розробляти складні високонавантажені системи, здатні зберігати продуктивність в умовах роботи з багатомільйонною номенклатурою.

Наші клієнти - великі і маленькі магазини, оптові та роздрібні продавці автозапчастин. Для них ми створюємо будь-які рушення - від простих до найскладніших. За час роботи ми запустили більше 1000 функціональних інтернет-магазинів автозапчастин

Ми не продаємо запчастини, але вміємо залучати клієнтів за допомогою розумного та раціонального інтернет-маркетингу!


Теги: ALLZAP.PRO

Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.






Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше