Радиал-Трейд, Radial-Trade: оборудование для СТО, автосервисное оборудование

Радиал-Трейд

  • Переглядів: 2715
  • Дата: 11-12-2018, 10:20
  • Print
www.radial-trade.com.ua
The company did not provide actual information,
телефон для консультаций +38 067 537 82 42

Радиал-Трейд - постачальник обладнання для автосервісу з 1998 року. Наша спеціалізація - це комплексний підхід починаючи від проектування, комплектації, монтажу та подальшого сервісного обслуговування обладнання для СТО

Ми пропонуємо допомогу в підборі і демонстрацію діагностичного обладнання для автосервісу, продаж в кредит, а так само надаємо обладнання для легкових і вантажних СТО в лізинг.

Радиал-Трейд є представником провідних світових європейських, американських і китайських заводів-виготовлювачів:

ОМА - підйомники для сто, стійки трансмісійні, кран для зняття двигуна, обладнання для заміни масла, преса гідравлічні та ін.
CARTEC - лінії інструментального контролю, тестер підвіски автомобіля, гальмівний стенд, обладнання для техогляду, люфт детектор (детектор люфтів), діагностика ходової
JOHN BEAN - шиномонтажний стенд, балансувальний стенд, стенд розвал-сходження 3D для установки на яму, так і на підйомник.
PRO-CUT USA - верстат для проточки дисків
ELETTRO - зварювальний автомат, пускозарядний пристрій, споттер.
ABAC - професійні компресори для СТО, лінії підготовки повітря
HPMM - обладнання для заміни масла
Magneti Marelli - автомобільна діагностика, мотортестери, системні тестери, автомобільні сканери, станції для заправки автомобільних кондиціонерів.

У недавньому минулому основною турботою для автосервісних центрів після покупки устаткування були: калібрування розвал-сходження, ремонт автопідйомників, юстирування балансувальних верстатів, настройка стендів діагностики обладнання. Постійна тенденція розвитку технологій виробництва автосервісного обладнання вимагає від продавців даного обладнання нових підходів до своєї роботи. Успішна робота станції технічного обслуговування залежить від навичок і знань співробітників - механіків і дизелістом, із застосуванням ефективних методів процесу ремонту паливної апаратури, з попередньої її діагностикою на перевірених моделях обладнання для СТО і автосервісів.

У зв'язку з причиною збільшення автопарку малого комерційного транспорту, постійно зростає потреба в автосервісній обладнанні для вантажних автомобілів і особливо в діагностичному обладнання для вантажних автосервісів.

Між собою істотно розрізняються вимоги до Автосервісне обладнання вантажного типу від легкового. В першу чергу - це зниження трудовитрат при використанні діагностичних Автосканер для вантажних автомобілів, простота робіт з використанням вантажних стендів розвал-сходження, висока точність і ефективність стендів для ремонту дизельної паливної апаратури.



Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше