WEXOIL, Ukraine, масла, антифризы купить ОПТом, ЕВРО ОЙЛ ПРОДАКШН

WEXOIL

  • Переглядів: 556
  • Дата: 11-01-2023, 17:04
  • Print
WEXOIL
Manufacturer: ЕВРО ОЙЛ ПРОДАКШН, Україна
Website: www.wexoil.com
Contacts: ТОВ «ЕВРО ОЙЛ ПРОДАКШН»
50106, Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Фабрична, 2.
Phone:
Зовнішньоекономічна служба:
+38 095 732 07 42
Комерційний директор:
+38 050 502 96 15
+38 096 409 37 54

All news about WEXOIL on the website...
All articles about WEXOIL on the website...

WEXOIL

WEXOIL – торгова марка українського підприємства ТОВ «ЕВРО ОЙЛ ПРОДАКШН», виробника олив та технічних рідин.

При виробництві продукції WEXOIL використовуються інноваційні технології, сучасне обладнання та досвід, накопичений і світовою індустрією мастильних матеріалів, і власним багаторічним досвідом роботи на українському ринку.

WEXOIL

WEXOIL

WEXOIL

Вся продукція під брендом WEXOIL виготовляється виключно з високоякісних базових олив і пакетів присадок провідних світових виробників AFTON, Infineum, Evonik.

WEXOILЗавод виробляє широку асортиментну лінійку мастильних матеріалів – моторні оливи, трансмісійні оливи, гідравлічні оливи, редукторні оливи, оливи спеціального призначення, мастила та інші технічні рідини.

Співробітники власної лабораторії контролюють всі етапи виготовлення продукції.

На підприємстві запроваджені сервісні інструменти технічної підтримки - лабораторний аудит «OIL EXPERT» і технічний супровід «OIL MASTER».
Співпраця клієнта по цим програмам зроблять бізнес більш прибутковим за рахунок підвищення ефективності використання техніки.

Лабораторний аудит «OIL EXPERT» розвіє власнику техніки зайві побоювання та занепокоєння про довговічну та продуктивну експлуатацію обладнання, допоможе спрогнозувати стан техніки, що зможе убезпечити бізнес від непередбачених ситуацій.

Що конкретно дає лабораторний аудит «OIL EXPERT»:

– Збільшення життєвого циклу обладнання через постійний моніторинг стану мастильних матеріалів, технічних і сервісних рідин;

– Постійний контроль за утворенням продуктів зносу як від тертя деталей машин і механізмів, так і самого експлуатованого матеріалу (олив, мастил, технічних рідин);

– Зменшення позапланових простоїв і ремонтів техніки та підвищення корисного коефіцієнта надійності та працездатності обладнання;

– Ефективний підбір оптимального матеріалу, шляхом постійної експертної оцінки поведінки олив, мастил, технічних рідин в обладнанні що експлуатується;

– Збільшення міжсервісних інтервалів заміни олив, мастил, технічних рідин завдяки експертному підбору та контролю за станом самого витратного матеріалу.

WEXOIL

WEXOIL

WEXOIL

Що потрібно зробити власнику бізнесу та техніки, щоб убезпечити її від непередбачених поломок і простоїв і примножити прибутковість бізнесу?

Крок 1 – Запросити на підприємстві «ЕВРО ОЙЛ ПРОДАКШН» спеціальний одноразовий інструментарій для відбору проби;

Крок 2 – Відібрати пробу відповідно до рекомендацій спеціалістів заводу;

Крок 3 – Надіслати пробу в лабораторію заводу кур’єрською службою доставки.

Після проведення лабораторних випробувань наданої клієнтом проби отримані результати порівнюються з типовими показниками для даного матеріалу. Виходячи з типу обладнання та умов його роботи, самого експлуатаційного матеріалу, лабораторні дослідження повторюються через певний рекомендований проміжок часу. Далі отримується динаміка зміни показників та аналізується. Після чого клієнту надається повна інформація та рекомендації.



Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.






Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше