DAFMI/ДАФМІ (гальмівні колодки, втулки): дистрибьютори, ГУРТ/ОПТ

DAFMI

  • Переглядів: 2981
  • Дата: 11-11-2022, 13:08
  • Print
DAFMI

Виробник: ТОВ "ДАФМІ"
Країна: Україна

Сайт виробника: www.dafmi.com.ua

Всі новини про DAFMI на сайті..
Всі статті про DAFMI на сайті...

Підприємство «DAFMI» було створено в 1991 році на потужностях «оборонного заводу «Південмаш» за фінансової та технічної участі інвестора з Австралії. Назва підприємства DAFMI (Dnepropetrovsk-Australia-Friction-Materials-Industri) визначила напрямок бізнесу – розробка та виробництво деталей гальмівних систем, ця спеціалізація зберігається і досі.

З’єднання високого рівня виробництва та передових технологій дозволили підприємству стати виробником №1 у сегменті безазбестових гальмівних колодок. Сьогодні підприємство «ДАФМІ» м. Дніпро, Україна є одним з лідерів в Україні та сусідніх країнах з виробництва елементів гальмівних систем.

В асортименті є більше 540 найменувань колодок дискового та барабанного гальма, гальмівних дисків та барабанів. Завод може випускати близько 7 млн. виробів на рік. Продукція продається під власними брендами DAFMI SM, INTELLI та DTC, а також пакується для різних проектів privat-label.

При виробництві гальмівних колодок застосовуються технології SAVE DISC TECHNOLOGY (зберігаюча експлуатація гальмівного диска) та NOISE FREE (знижений рівень шуму) та використовується сучасне обладнання – європейський комплекс для приготування фрикційних сумішей та пресування гальмівних колодок, а також лінії порошкового фарбування та маркування.

Вся продукція виготовляється під строгим контролем системи управління якістю продукції, яка щорічно сертифікується на відповідність міжнародному стандарту ISO 9001:2015. Вся продукція сертифікована в Україні та РФ, частина асортименту має європейські сертифікати R90, видані Науково-дослідним автомобільним інститутом PIMOT (м. Варшава, Польща). У складі підприємства є власна лабораторія з натурним динамометричним стендом, що дозволяє здійснювати ретельний нагляд за продукцією, що випускається, і вести розробки власних фрикційних сумішей.

Вироби заводу бездоганно експлуатуються в будь-яких кліматичних умовах і за будь-яких навантажень, тому користуються попитом у широкого кола автомобілістів. Бренд DAFMI відомий завдяки своєму багаторічному досвіду, високим технологіям, висококваліфікованому персоналу та довгостроковим відносинам з покупцями. Підприємство здатне задовольнити будь-які запити покупців та надати їм чудове обслуговування.

DAFMI


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.






Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше