Компанія Syndicar увійшла до торгового союзу Amerigo International
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » Компанія Syndicar увійшла до торгового союзу Amerigo International

Компанія Syndicar увійшла до торгового союзу Amerigo International

  • Переглядів: 1390
  • Дата: 14-02-2022, 12:07
  • Print
Вся історія розвитку компанії Syndicar є прикладом прагнення модернізувати ринок автозапчастин України. Це підприємство з чітким планом дій, яке крок за кроком рухається до своєї мети. Почавши з роздрібної торгівлі в залізних контейнерах, компанія доросла до масштабу дистриб'юторської мережі з власними складами, магазинами, інтернет-магазином, торговими представниками, постійними клієнтами та партнерами у багатьох містах Західної та Центральної України. І це ще не межа.

У січні 2022 року в компанія піднялась на наступний щабель на шляху до своєї мети – приєдналась до родини компаній міжнародного закупівельного союзу Amerigo International.

Компанія Syndicar увійшла до торгового союзу Amerigo International

Amerigo International — це компанія з власною мережею партнерів на п’яти континентах. ЇЇ учасниками є або акціонери, або члени товариства. До складу союзу входять понад 50 учасників із 30 країн світу. Основною метою союзу є комерційний розвиток його учасників і затверджених постачальників. Amerigo International пропонує своїм членам широкий спектр підтримки, а саме: обмін досвідом, координацію закупівель, аналіз ринку, цільову політику асортименту, маркетингові послуги, міжнародні семінари та логістичні рішення.

Для Syndicar статус члена цього торгового союзу став переходом на абсолютно новий етап розвитку бізнесу. Це відкриває перед компанією нові можливості та надає масштабні контракти з автовиробниками, значне розширення асортименту продукції і дозволяє розвивати ринок запчастин України відповідно до світових стандартів бізнесу.

Відповідно клієнти Syndicar матимуть доступ до ще більшого асортименту ексклюзивних брендів автозапчастин із гарантією якості, надійності та оригінальності продукції.

Команда Syndicar на 100% впевнена в тому чим займається, але завжди готова вдосконалюватися та створювати нові можливості для своїх партнерів. Для цього було проведено ребрендинг (раніше компанія була відома під назвою Pitstop), оновлено сайт компанії і створено абсолютно новий та сучасний портал автозапчастин (повний асортимент запчастин, останні новини компанії, інформація про акції та новинки, а також усю додаткова інформація про доставку, замовлення т.і.).В Syndicar запевняють, що завжди відкрити і готові дослухатись до побажань клієнтів щодо подальшого вдосконалення.

Більше інформації про компанію Syndicar, офіційного дистриб'ютора понад пів сотні марок запчастин, дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше