Пирятин-Автосервіс, ремонт автомобілів, продаж запчастин: ремонт двигуна, ходової, механічних КПП, електроніки; допобладнання
autoExpert » СТО » Полтавская обл. » Пирятин-Автосервис

Пирятин-Автосервис

  • Переглядів: 11294
  • Дата: 22-12-2014, 16:36
  • Print
«Пирятин-Автосервис», ТОВ
Полтавская обл., г. Пирятин, ул. Цибаня, 139-Г
(067) 440-39-29, (067) 115-38-68, (0535) 83-16-31
email: nemyjnoga_sto@mail.ru
www.piryatinautoservice.com.ua

Графік роботи:
понеділок-п’ятниця: 8:00-17:00
субота: 8:00-13:00
неділя – вихідний

ТОВ «Пирятин-Автосервіс» працює з 2011 року, спеціалізується на обслуговуванні та ремонті автомобілів всіх марок, незалежно від року випуску, а також здійснює продаж автомобільних запчастин та комплектуючих. Окрім фізичних осіб, клієнтами «Пирятин-Автосервіс» є також підприємства, серед яких – КП «Пирятинський сирзавод», ТОВ «ПКЗ-АГРО», ТОВ «Пирятинський Делікатес», ТОВ «Баришівська зернова компанія». ТОВ «Нібулон».

Пирятин-Автосервис
Пирятин-Автосервис

Пирятин-АвтосервисОлександр Володимирович Немийнога, власник «Пирятин-Автосервіс»: «У 1988 році я почав працювати слюсарем в компанії «УкрАВТО». З часом, отримавши необхідні знання та відповідний досвід, вирішив розпочати власну справою і відкрив цю станцію техобслуговування».

«Пирятин-Автосервіс» пропонує наступні послуги: капітальний ремонт двигуна, ходової частини, механічних КПП, ремонт автоелектрики та електроніки, встановлення допоміжного обладнання (сигналізації, ксенону, парктроніків тощо), а також тонування скла, антикорозійна обробка, шиномонтаж і балансування. Окрім того, в переліку послуг є кузовний ремонт, який включає в себе зварювання, рихтування, фарбування.

В команді ТОВ «Пирятин-Автосервіс» працюють 20 кваліфікованих спеціалістів, які при необхідності відвідують навчальні семінари та курси. Прийом автомобілів клієнтів в роботу виконує майстер-приймальник, а контроль якості проводить головний інженер та власник станції. Під час нетривалого ремонту автомобілів клієнти можуть відпочити в кафе на території станції.

Для обслуговування автомобілів в ремонтній зоні автосервісу відкриті 8 постів, три з них обладнані підйомниками, а три - ямами, також окремий пост відведений для автомийки. Комп’ютерна діагностика всіх систем автівок виконується за допомогою сканерів Launch та Wurth. Для розвалу-сходження на автосервісі встановлено стенд регулювання Hunter, який дозволяє точно, без ручного втручання, провести заміри геометрії коліс автомобіля та, відштовхуючись від отриманих результатів, правильно відрегулювати їхнє положення. Щодо кузовного ремонту, фарбувальні роботи виконуються в спеціалізованій камері, також є власні стенди комп’ютерного підбору фарб виробників R-M та Mobihel. В майбутньому, керівництво станції планує побудувати два додаткових бокси, в яких буде здійснюватись обслуговування та ремонт малотонажних вантажівок.

Пирятин-Автосервис
Пирятин-Автосервис
Пирятин-Автосервис

Пирятин-Автосервис
Пирятин-Автосервис

Пирятин-Автосервис
Пирятин-Автосервис
Пирятин-Автосервис

Пирятин-Автосервис
Пирятин-Автосервис

Для того щоб обслуговування клієнтів виконувалося якомога оперативніше, на станції мається склад-магазин, в якому представлені автомобільні деталі для автівок як іноземних, так і вітчизняних виробників. В разі відсутності необхідних позицій автосервіс пропонує послугу доставки запчастин на замовлення, тому клієнтам в жодному разі не потрібно шукати необхідні деталі самостійно. Щодо мастил, для їхньої заміни пропонується продукція виробників Mobil, Castrol, Xado, ELF, ZIC, Optima та ін.

Пирятин-Автосервис

Стосовно цінової політики, автосервіс пропонує середню вартість послуг порівняно з іншими СТО м. Пирятину. На всі виконані роботи надається гарантія, терміни якої визначаються, згідно з чинним законодавством, індивідуально для кожного виду послуг. Наприклад, на ремонт двигуна автосервіс надає гарантію 3 тисячі км пробігу, а на фарбувальні роботи - 3-6 тисяч км.

Олександр Немийнога: «Ми робимо все від нас залежне, щоб клієнти були задоволені нашим сервісом. Постійним клієнтам завжди робимо знижки, а у випадках, коли їх автомобіль потребує довготривалого ремонту, можемо здійснити трансфер до міського вокзалу, або до найближчого готелю. Гарантійних зобов’язань ми дотримуємось у будь яких випадках, працюємо чесно і нічого не приховуємо, тому в нас можна заходити безпосередньо в ремонтну зону та спостерігати за роботою майстрів».

Перелік виконуваних робіт:
• Капітальний ремонт двигуна
• Ремонт ходової
• Ремонт МКПП
• Кузовний ремонт, зварювання
• Фарбування
• Комп’ютерний підбір фарб
• Ремонт електрики та електроніки
• Встановлення додаткового обладнання
• Комп’ютерна діагностика
• Розвал-сходження
• Шиномонтаж та балансування
• Заміна мастил
• Продаж запчастин
• Автомийка

«Пирятин-Автосервіс» на карті:
.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Популярне

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше