СТО Автосервіс Перший,Кам’янець-Подільський,капітальний ремонт двигуна,ходової,чистка форсунок,заміна пасків ГРМ,автоелектрик,розвал-сходження,шиномонтаж
autoExpert » СТО » Хмельницкая обл. » Автосервіс «Перший»

Автосервіс «Перший»

  • Переглядів: 13142
  • Дата: 23-09-2014, 13:21
  • Print
Автосервіс «Перший»
Хмельницька обл., м. Кам’янець-Подільський, Нігинське шоссе, 8
тел.: (098) 248-58-58

Графік роботи:
понеділок-п’ятница: 9:00-19:00
субота: 10:00-14:00
неділя - вихідний

Безпека автомобіля вимірюється високою надійністю кожної його деталі. Саме тому комплексний і оперативний підхід до справи, сучасне обладнання, впевненість в професіоналізмі колективу і гідний результат після співпраці являються принципами роботи автосервісу «Перший». Власниками автосервісу є професійний автомеханік Савич Олександр Анатолійович та досвідчений підприємець Мазур Віталій Миколайович.

«Ідея відкрити власну справу з ремонту автомобілів виношувалась роками. Ще будучи студентом і по сумісництву учнем автомеханіка, на одному із тодішніх СТО нашого міста, років 10 тому, я мріяв стати гарним спеціалістом своєї справи, а також відкрити власну. Я багато працював, крок за кроком здобував досвід і знання в улюбленій роботі, а згодом здійснив свою мрію і став гарним спеціалістом, а тепер здійснив і другу – відкрив власний автосервіс разом зі своїм колегою Віталієм», - розповів Олександр Анатолійович.


Автосервіс «Перший»

На автосервісі відкриті 6 постів, для якісної роботи є все необхідне обладнання: один пост оснащений чотирьохстійочним підйомником, розрахованим на вагу автомобілів до 6,5 тон, чотири поста - з двохстійочними підйомниками верхньої та нижньої синхронізації, а також окремий пост, відведений спеціально для шиномонтажу та балансування коліс. Регулювання розвалу-сходження виконується за допомогою стенду 3D Hunter. Комп’ютерна діагностика виконується за допомогою мультимарочного сканера Launch X431, який керується планшетом.

Автосервіс «Перший»
Автосервіс «Перший»
Автосервіс «Перший»
Автосервіс «Перший»
Автосервіс «Перший»
Автосервіс «Перший»

На станції працюють тільки кваліфіковані робітники, які проходять навчальні курси, а також відвідують тренінги та семінари, що проходять по всій території України, де технічний персонал «Першого» автосервісу вдосконалює свої уміння та навчається у спеціалістів.

Досить зручним є те, що на території СТО розміщується і автомагазин, де спеціалісти допоможуть підібрати необхідні запчастин, розхідні матеріали, масла та автохімію. Варто зазначити, що цінова політика задовільнить кожного, виходячи з фінансових можливостей клієнта.

Автосервіс «Перший»

Віталій Мазур: «Нашою головною перевагою є високий рівень сервісу та конкурентні ціни. Для нас важливий кожен клієнт і його автомобіль, тому ми використовуємо персональний підхід і сформували цінову політику так, що вона підійде будь-кому, адже вартість більшості послуг нижча, ніж у конкурентів, а якість виконаних робіт залишить приємні враження».


Перелік робіт, що виконуються:
• Ремонт легкових авто та мікроавтобусів
• Капітальний ремонт двигунів
• Чистка форсунок
• Ремонт ходової
• Заміна пасків ГРМ
• Розвал-сходження
• Ремонт електрики, електрообладнання
• Комп’ютерна діагностика
• Шиномонтаж та балансування коліс
• Автомагазин

Автосервіс «Перший» на карті
.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 3)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше