Моторные масла Olympia Олимпия. Опыт продаж в Винницкой обл.
autoExpert » СТАТТІ » Оливи, мастила » Olympia. Досвід продажів у Вінниці

Olympia. Досвід продажів у Вінниці

  • Переглядів: 1932
  • Дата: 9-12-2011, 16:05
  • Print
Впевненість у товарі, який ти продаєш, – це майже половина успіху. Повіривши сам, зможеш легше знайти правильні слова для покупців. У цьому на власному досвіді переконались менеджери ПП «Поділля-Трейд» з Вінниці, обравши ТМ OLYMPIA.

Olympia. Досвід продажів у Вінниці

Приватне підприємство «Поділля-Трейд» було створено зовсім нещодавно – у 2009 році, на самій хвилі фінансової кризи. Але ситуація, що боляче вдарила по старих підприємствах, не завадила новачкам почати успішну оптову торгівлю світлими нафтопродуктами. Незважаючи на невеликий, але молодий та амбіційний колектив, «Поділля-Трейд» стало з місяця в місяць нарощувати динаміку об'ємів продажів як світлих нафтопродуктів, так і олив. Вже за не великий час роботи ПП «Поділля-Трейд» обрало для себе такі пріоритети як якість, оперативне реагування на потреби клієнта, упорядкування складу і логістики. А основними клієнтами компанії стали сільгоспвиробники Вінницької області.

Враховуючи приємну тенденцію що вітчизняні аграрії все більше і більше поновлюють автопарк імпортною технікою, логічно виникає потреба в якісних паливо-мастильних матеріалах. Тому «Поділля-Трейд», обираючи для себе марку мастильних матеріалів, зваживши співідношення ціна-якість, зупинилось на дистрибуції олив ТМ OLYMPIA по Вінницький області.

Знайомство з цією маркою та представництвом компанії відбулося на виставкому стенді ТОВ «Олімпія Ойл». Оскільки поставки йдуть напряму від представництва, що є єдиним безпосереднім імпортером в Україну, проблема фальсифікату вирішується сама собою. Ясна річ, це стало не останнім аргументом на користь даної марки.

Провівши переговори з ТОВ «Олімпія Ойл», в серпні 2010 р. почалися поставки олив OLYMPIA до Вінницької області. Вже з перших поставок було зрозуміло, що якість відповідає усім вимогам та допускам виробників техніки.

ПП «Поділля-Трейд» та ТОВ «Олімпія Ойл» тісно співпрацюють для вдосконалення логістики та оперативного задоволення клієнта. Навіть якщо покупцю потрібна маленька літрова каністра – він її отримує, для чого було створено склад у Вінниці, організовано швидке виконання замовлень. На разі напрацьовується логістика в районні центри.

«Приємно спостерігати динаміку, коли клієнт бере спочатку одну каністру, а наступного разу замовляє бочку в 60, а то і в 208 л», – розповідає менеджер Андрій Костюк. Та завдяки такий динаміці підприємство тільки збільшує об'єми продажів та не збирається на цьому зупинятися.

Розуміючи наявність великої пропозиції різноманітних олив та брендів ПП «Поділля-Трейд» використовує політику малої націнки, та гнучких умов співпраці. Питається: «А заробіток?» Так, враховуючи зростання об'ємів, розширення географії ринку збуту та відгуки клієнтів, підприємство так і буде триматися цієї політики для подальшого впровадження олив на ринок і заробіток за рахунок об'ємів. Що посприяє створенню нових робочих місць. Та і кінцевому споживачу приємно отримати якісну оливу за доступну ціну.

Плани та цілі підприємства дуже амбітні та далекоглядні – покрити всю Вінницьку область, увійти в кожну галузь, де може використовуватись олива ТМ OLYMPIA. Для цього робота постійно вдосконалюється, а колектив підвищуює кваліфікацію з технічних питань та техніки продажів

Отже, працюючі з ТМ OLYMPIA, оптовий покупець має знижку, доставку, відстрочку платежу, рекламну підтримку, технічну підтримку та консультації в любий, зручний, час. Кінцевий споживач отримує оливу, де якість перевищує ціну, а також впевненість в придбаному товарі та добрий настрій.

ПП «Поділля Трейд»
офіційний дилер у Вінниці
м. Вінниця,
вул. Івана Богуна, 2, оф. 303, 304
тел.: (0432) 52 07 25, 52 08 74
ptrade@i.com.ua


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше