XENUM/КСЕНУМ,смазки,моторные масла,купить оптом
autoExpert » НОВИНИ » Оливи, мастила » Оливи XENUM: запрошуємо в майбутнє

Оливи XENUM: запрошуємо в майбутнє

  • Переглядів: 2394
  • Дата: 7-12-2011, 15:10
  • Print
XENUM – це мастила та продукти технічної хімії останнього покоління для автомобільної, водно-моторної і мототехніки, а також для промисловості, успішний гравець на ринку високотехнологічної продукції. Ми прагнемо створювати найкращі продукти, співпрацюємо з найбільшими лабораторіями світу спільно з провідними експертами в своїх областях.

Ми пропонуємо нашим дистриб'юторам, партнерам і клієнтам післяпродажну підтримку, а також спеціальні програми технічної та комерційної підготовки. Продукція технічної хімії – це наше технологічне сьогодення і майбутнє. Тому ми оптимізуємо зниження навантаження на навколишнє середовище. Ми прагнемо максимально використовувати технології розкладання наших продуктів на безпечні складові після застосування. Власник XENUM – пан Пітер Тоссин до створення компанії Xenum, 21 рік пропрацював в провідних нафтових компаніях.

Новітні технології, що застосовує XENUM
Серфлон (запатентована технологія) – це підсилена нанокристалом нітриду бору молекула PTFE (тефлон). Керамічні мікрочастинки (0,25 мкм) вливаються в структуру PTFE. І цим значною мірою підвищується міцність і загальні змащувальні і протизносні якості нового продукту. Частинки серфлону, розчинені в високоякісному синтетичному маслі, що запобігає їх злипанню. За своїми властивостями Серфлон перевершує обидва вихідних продукти, як PTFE, так і нітрид бору.

Керамічні частинки або нітрид бору (BN) розчинені в естеровому маслі, найбільш високоякісному на сьогоднішній час синтетичному базовому маслі. Частинки мають надмалий розмір (0,25 мкм), іони не злипаються і не забивають фільтри. Ці продукти особливо ефективні при роботі в екстремальних режимах, в тому числі в автоспорті, а також в промисловості.

Карбоново"графітна технологія – це розчин мікрочастин графіту (1мкм) в оливі. Графіт створює стійку плівку, що практично виключає прямий контакт поверхонь тертя, таким чином зменшується зношення і покращується гідродинамічна змазка. Полегшується холодний запуск і покращується тепловідвід на всіх режимах.

MoX"G. Це обєднання властивостей карбон-графітової дисперсії і рідкого поляризованого розчину дисульфід молібденового комплексу. Зменшення зношення і сили тертя аналогічно до карбонграфітової технології, але розчин дисульфід молібдену підсилює опірність до навантажень.

Оливи моторні

Всі масла Xenum поділяються на 3 лінійки:
Оливи XENUM: запрошуємо в майбутнє1. Без компромісів – керамічні естерові масла для автоспорту, стрітрейсингу, тюнінгу і будьяких інших важких умов експлуатації. Багаторазово перевершують будь-які класичні масла за миючодисперсійними, антизношувальними властивостями, розхід палива і масла на згоряння. Чудовий захист від перегрівів. До цієї ліній входять ультра інноваційні VX 5W"30, WRX 7.5W"40.










Оливи XENUM: запрошуємо в майбутнє2. Масла для передових користувачів – графітові масла. Простіші, в порівнянні з керамікою по складу масла. Проте вони багато в чому повторюють їх властивості, але мають значно нижчу ціну. Це – надзвичайно популярні GP 10W"40, GPX 5W"40, GPR 10W"50.












Оливи XENUM: запрошуємо в майбутнє3. Класичні масла – одні з кращих у своєму класі. Виготовлені з широким застосуванням естерів, XHVI і PAO базових масел. Використовують найбільш ефективні формули. Це лінійка серії Х – повний ряд моторних, трансмісійних та промислових олив преміум класу. А також лінійка оригінальних мастил OEM Line 5W"30 (Ford, VW, Toyota, GM).











Програма олив настільки широка, що будь-хто знайде для себе відповідне рішення, досконале для свого авто. На ринку представлено також високотехнічну хімію, аерозолі, герметики та змазки Xenum. Все це інноваційні продукти, що задовольняють вимоги найвибагливіших автовласників та фахівців. Продукція пройшла гарантоване тестування та випробування у кращих лабораторіях. Особливої популярності і широкого застосування набуває найновітніша розробка фахівців, препарат IN&OUT Cleaner. Завдяки технології Xenum Nexgen цей засіб виступає каталітичним інгредієнтом палива, окислюючи відклади нагару та кіптяви у вихлопній системі та видаляючи їх повністю. Таким чином очищуються дизельний сажевий фільтр (ДСФ), каталітичній нейтралізатор, а також турбокомпресор зі змінною геометрією.

Фірма "ДАН АВТО" ("DAN AUTO") - офіційний дистрибютор моторних олив, мастил, автохімії, автокосметики XENUM в Україні.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.






Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше