Henkel на SIA'2011. Loctite(Локтайт),Teroson(Теросон) в Украине.Технології Henkel
autoExpert » СТАТТІ » Бізнес, інтерв'ю » Компанія Henkel - лідер з року в рік

Компанія Henkel - лідер з року в рік

  • Переглядів: 2426
  • Дата: 14-05-2012, 14:52
  • Print
Henkel є одним із найбільших постачальників хімічної продукції на конвеєри найбільших виробників автомобільної і спеціалізованої техніки, починаючи від масових конвеєрів легкових автомобілів (Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen Group, Toyota, General Motors, Ford та ін.) і закінчуючи спеціалізованою сільськогосподарською і будівельною технікою (Claаs, John Deere, New Holland, Case, Massey Ferguson, Terex та ін.).

Компанія Henkel - лідер з року в рік

Технології Henkel представлені на всіх етапах виробництва транспортного засобу, починаючи від засобів для обробки металу при штампуванні, антикорозійної обробки перед фарбуванням і подальшим складанням із використанням широкого спектру клеїв та герметиків. На сьогоднішній день автопром – це швидко розвиваюча галузь, і зрозуміло важливу роль у цьому розвитку також відіграють технології Henkel. Більша частина технологій Henkel в даній галузі представлена брендами Loctite і Teroson, впровадження, технічну підтримку та дистрибуцію яких забезпечує підрозділ промислових клеїв.

Компанія Henkel на SIA'2011
Автосалон SIA – це стабільний лідер виставкових заходів в Україні, який вже багато років демонструє найяскравіші експозиції й збирає величезну кількість любителів та цінителів автомобілів. Проходить автосалон кожного року в останні дні травня в міжнародному виставковому центрі в м. Києві. Загальна площа експозиції складала понад 23 000 м2, було представлено більше 400 експонентів із різних країн. Участь в автосалоні дає можливість не тільки заявити про себе як про лідера на ринку постачальників автомобільних клеїв, герметиків і мастил, а також дозволяє продемонструвати всі передові технології та інновації для ремонту. Наш підрозділ не зміг обійти стороною найголовнішу подію автомобільного життя – міжнародний автосалон SIA 2011.
Компанія Henkel - лідер з року в рік

У 2011 році слоганом підрозділу став: «Висока якість від виробництва через спорт у вашу майстерню». Саме цю ідею ми постаралися втілити для оформлення стенду компанії на SIA'2011, загальною площею 30 м2. Крім демонстраційних вітрин із продукцією ТМ Loctite і ТМ Теroson також були представлені наочні посібники у вигляді частин кузова автомобіля, на яких відвідувачі могли на власні очі побачити місця застосування і якість наших продуктів. Дві плазмові панелі над кожною з вітрин постійно транслювали тематичні відео застосування наших продуктів і технологій на конвеєрі, у спорті (Porsche-перегони, Дакар) і в автосервісі.

Найбільшу увагу відвідувачів стенду було прикуто до зони демонстрації. Тут наші регіональні представники власноруч демонстрували технології герметизації швів з імітацією заводської структури продуктом новітньої розробки Теrostat 9320 «6 в 1». Паралельно проводячи навчання всім тонкощам, і даючи можливість, самостійно спробувати будь-кому власноруч як працюють наші продукти. На цій виставці був вперше презентований оновлений клей Теrostat 8597HMLC new для монтажу лобового скла, що відповідає самим жорстким європейським нормам безпеки. Ринок України не дивлячись на посткризовий період як і раніше залишається перспективним для зростання в сфері автосервісу, тому робота підрозділу не позбавлена пильної уваги з боку європейських колег і керівництва. За традицією гостями нашого стенду були: бізнес керівник напрямку автосервісу східної Європи Золтан Богар і керівник Європейської Технічної служби Теroson Херрман Шварц, який як завжди привіз найостанніші розробки і ноу-хау інженерного центру Теroson в Хайдельберзі. Усіх гостей стенду чекав теплий прийом, професійна консультація і усестороння інформаційна підтримка.

Щорічна участь в автосалоні демонструє невпинний інтерес до наших технологій, а це в першу чергу пояснюється беззаперечною якістю товарів Хенкель, і що радує найбільше – прагненням наших майстрів використовувати в ремонті новітні технологічні рішення представлені на світовому ринку.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше