Пандемія заважає профтехосвіті? Тільки не в Навчальному центрі Bosch
autoExpert » НОВИНИ » Учбовий центр » Пандемія заважає профтехосвіті? Тільки не в Навчальному центрі Bosch

Пандемія заважає профтехосвіті? Тільки не в Навчальному центрі Bosch

  • Переглядів: 1060
  • Дата: 11-01-2022, 12:32
  • Print
У рамках німецько-української онлайн-конференції «Цифрові рішення в освіті: найкращі практики та майбутні тренди» експерти Bosch поділилися власним досвідом впровадження ефективних інструментів онлайн навчання.

Пандемія заважає профтехосвіті? Тільки не в Навчальному центрі Bosch

Захід зібрав понад 60 представників німецьких та українських профільних асоціацій та об’єднань, Міністерства освіти та науки України, керівників закладів професійно-технічної освіти, підприємців і держслужбовців, відповідальних за цей напрям роботи.

Загалом, учасники конференції дійшли згоди, що без цифровізації навчальний процес під час пандемії був би вкрай складним. Представники бізнесу висловили думку, що цифрова освіта сьогодні є не лише доречною, але й необхідною, оскільки всі учасники процесу економлять час і, що головне, мають змогу навчатися та вдосконалюватися в комфортному для себе режимі.

Олександр Черевко, керівник підрозділу сервісу та технічної підтримки, поділився досвідом роботи Навчального центру Bosch в часи пандемії. На прикладі спільного освітнього проєкту Німецько-Української промислово-торговельної палати та компанії Bosch «Основи мехатроніки автомобілів» він розповів, як компанія використовує цифрові технології у своїх навчальних програмах.

Пандемія заважає профтехосвіті? Тільки не в Навчальному центрі Bosch

«Повноцінне онлайн-навчання — це комплекс онлайн-інструментів, який дає можливість тренеру передавати свої знання слухачам на тому ж рівні, що й під час офлайн-тренінгів, використовуючи при цьому інший набір інструментів — зауважує Олександр Черевко. — Навчальний центр Bosch виробив такий комплекс і наразі активно й успішно використовує його для якісного навчання в онлайн-форматі».

Онлайн-курс «Основи мехатроніки автомобілів» поділяється на окремі тематичні модулі, кожен з яких є повноцінним тренінгом із ремонту й обслуговування автомобільної техніки. Він передбачає трансляцію теорії та практичного виконання завдань за допомогою будь-якої платформи для онлайн-конференцій, наприклад, Teams. Теоретичні знання надаються тренером у форматі презентацій (Power Point), які учасники переглядають та обговорюють в режимі реального часу. Практика передбачає демонстрацію роботи на діагностичному комплексі у віддаленому режимі – тренер коментує надання консультацій з діагностики автомобілів в режимі реального часу.

Наразі курс «Основи мехатроніки автомобілів» включає 100 відеоуроків із практичними завданнями до 6 тем, а також «онлайн-тренажери» та тести, доступні в будь-який час. Навчальний центр Bosch використовує
LMS (Learning Management System) — онлайн-платформу для обліку й організації системної підготовки персоналу СТО.

Пандемія заважає профтехосвіті? Тільки не в Навчальному центрі Bosch

Нагадаємо, що навчальний центр Bosch в Україні працює з листопада 2008 року. Щорічно понад 600 фахівців автосервісу проходять профільне навчання та отримують сертифікат єдиного зразка, який є підтвердженням компетенції спеціаліста та високо цінується і на ринку України, і за кордоном. Якість навчання у центрі завоювала довіру професіоналів на ринку обслуговування автомобілів, адже заняття проводять сертифіковані фахівці, які проходять обов'язкове стажування у Німеччині. До того ж для навчання використовується найновіше обладнання та сучасні автомобілі. Повний перелік тренінгів, безкоштовних онлайн-вебінарів, опис і розклад занять можна знайти на сайті компанії Bosch у розділі «Навчальний центр».

Більше інформації про компанію Bosch та її дистрибьюторів читайте за посиланням...

Теги: Bosch, Бош, Bosch News

Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше