Inter Cars Ukraine запрошує на вебінар від Henkel
autoExpert » НОВИНИ » Учбовий центр » Inter Cars Ukraine запрошує на вебінар від Henkel

Inter Cars Ukraine запрошує на вебінар від Henkel

  • Переглядів: 690
  • Дата: 30-11-2021, 23:59
  • Print
Конструкція автомобіля включає в себе безліч роз’ємних різьбових з'єднань. Де б вони не застосовувались: в моторному відсіку, салоні чи у підвісці – до всіх висувається вимоги міцності та надійності. В умовах постійної циклічної вібрації під час руху автомобіля гвинти і гайки, болти і шпильки повинні опиратись самовідкручуванню, для чого застосовуються різні методи фіксації.

Окрім того, ряд систем в автомобілі (такі як гідравлічні магістралі та газова апартура) вимагає також і герметичності з'єднань. Тому компанія «Хенкель Україна» продовжує серію навчальних вебінарів, присвячених поширеним клейовим технологіям брендів LOCTITE та TEROSON, які вже 10 років постачає компанія Inter Cars Ukraine. Слідом за семінаром про фіксацію різьбових з’єднань, технічний консультант компанії, інженер-конструктор Ярослав Шоркалов проведе онлайн-тренінг на тему «Герметизація різьбових з’єднань».
Inter Cars Ukraine запрошує на вебінар від Henkel
Вебінар призначено на четвер 2 грудня 2021 року на 14:00. Орієнтовний термін заходу - 1 година.

Під час онлайн зустрічі мова йтиме про технології герметизації різьбових з’єднань. Зокрема, буде розказано про переваги рідких герметиків LOCTITE, а також продемонстровано їх правильне застосування. Учасники зможуть ознайомитись з лінійкою анаеробних різбових герметиків та дізнатись, як правильно підібрати продукт під свою конкретну задачу.

Основні питання вебінару:
Як запобігти витоку;
Як підвищити надійність;
Як знизити витрати

Окремим пунктом буде розглянуто дуже просте та надійне рішення для пневматичних, газових та сантехнічних систем – ущільнювальну нитку LOCTITE 55.

Для участі у вебінарі «Герметизація різьбових з’єднань» потрібно пройти реєстрацію за посиланням.

А тим, хто пропустив попередній вебінар LOCTITE на тему «Фіксація різьбових з'єднань», Inter Cars Ukraine пропонує подивитись його у записі.

Більше інформація про компанію Inter Cars Ukraine та її філіаоли дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Популярне

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше