Bosch презентує програмне забезпечення для автомайстерень ESI[tronic] 2.0 Online
autoExpert » НОВИНИ » Софт для автобізнесу » Bosch презентує програмне забезпечення для автомайстерень ESI[tronic] 2.0 Online

Bosch презентує програмне забезпечення для автомайстерень ESI[tronic] 2.0 Online

  • Переглядів: 991
  • Дата: 4-06-2019, 23:31
  • Print
Bosch презентує програмне забезпечення для автомайстерень ESI[tronic] 2.0 Online Провідний світовий постачальник технологій і послуг Bosch пропонує нову версію програмного забезпечення для майстерень ESI[tronic] 2.0, що включає великий пакет варіантів для ефективного та професійного ремонту практично усіх без винятку моделей автомобілів на європейському ринку.

Пакет складається з інформації:
- про діагностику автомобілів,
- інструкції з ремонту,
- корисної інформації для технічного обслуговування,
- принципових електричних схем систем, а також
- унікального модуля EBR (experience-based repair) – методи усунення несправностей, посилаючись на досвід експертів Bosch та інших користувачів.

Зважаючи на постійне зростання обсягу інформації в ESI[tronic], компанія Bosch вирішила запустити онлайн-версію цього програмного забезпечення – ESI[tronic] 2.0 Online. Отримати доступ до неї можна після встановлення ESI[tronic] на комп'ютер. Онлайн-версія полегшує й пришвидшує пошук необхідної інформації, а також надає користувачеві додаткову інформацію.

Користувачам діючої передплати на ESI[tronic] 2.0 нова онлайн-версія є доступною в якості безкоштовного додатка для вже наявних секторів ESI[tronic]. Обидва варіанти – офлайн та онлайн – можна одночасно використовувати на одному пристрої.

Bosch презентує програмне забезпечення для автомайстерень ESI[tronic] 2.0 Online

Користувачі можуть здійснювати пошук аналогічно до пошуку в Інтернеті, тобто набирати довільний запит та отримувати відповідну інформацію у системі ESI[tronic] 2.0 Online. Запит може складатись із опису несправності, коду помилки чи назви комплектуючої. Якщо потрібна інформація знайдена, на екрані відображаються відсортовані за релевантністю результати з коротким описом. При обранні одного з запропонованих варіантів є також можливість попередньо переглянути знайдений документ. За допомогою додаткових пошукових слів, зокрема назви виробника, типу двигуна чи комплектуючої, результати пошуку можуть бути відфільтровані ще точніше. Крім того, користувачі можуть перемикатися між різними типами подання інформації в ESI[tronic]. Таким чином, за лічені секунди можна знайти необхідну інформацію.

Контекстні меню, які прив'язані до окремих комплектуючих транспортного засобу надають користувачам можливість отримати додаткову інформацію про ці комплектуючі. Наприклад, можна побачити розташування комплектуючої в автомобілі, переглянути електричну схему системи, методику його діагностики або ж діагностики усієї системи і т.д. ESI[tronic] 2.0 Online також складається з модуля EBR, який містить методи вирішення проблем на базі схвалених експертами Bosch звітів про успішно виконаний ремонт. Таким чином, користувачі отримують цілодобовий доступ до величезного обсягу інформації з описом варіантів вирішення проблем.

Bosch презентує програмне забезпечення для автомайстерень ESI[tronic] 2.0 Online

Використовуючи інтелектуальні технології кешування та швидкі сервери, розробники ESI[tronic] пришвидшили завантаження даних. Навіть користувачі, у яких повільний Інтернет, можуть зручно користуватись ESI[tronic] 2.0 Online. Крім того, нова версія програмного забезпечення складається з переробленого, інтуїтивного та зрозумілого меню доступу до різних секторів: інструкція з пошуку несправностей (SIS), графіки технічного обслуговування (M), принципові схеми (P), технічні бюлетені (TSB), інформація про ремонт на базі досвіду інших користувачів (EBR).

Група компаній Bosch працює на українському ринку з 1993 року і є найбільшим постачальником рішень для автомобільної промисловості і вторинного ринку запчастин, а також промислової і побутової техніки.

Больше информации о компании Bosch и ее дистрибьюторах читайте по ссылке...

Присоединяйтесь к autoExpert в соцсетях и мессенджерах:

autoExpert в Telegram
: https://t.me/autoexpert_consulting_com
- новости, акции компаний, статьи.
autoExpert в Instagram: https://www.instagram.com/autoexpert_consulting_com - эксклюзивные материалы и интервью.
autoExpert в Facebook: https://www.facebook.com/autoexpertconsultingcom/ - новости, акции компаний, статьи.

Это удобно! Актуальные новости и профессиональные статьи - всё о рынке Automotive Aftermarket: авторемонт, автозапчасти, моторные масла, автохимия, оборудование для СТО, автобизнес в лицах, шины, грузовой сервис.

Теги: Bosch, Бош, Bosch News

Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше