Bosсh Service «Автопланета» надає іменні степендії
autoExpert » НОВИНИ » Події » Кузня кадрів. Bosсh Service «Автопланета» надає іменні степендії

Кузня кадрів. Bosсh Service «Автопланета» надає іменні степендії

  • Переглядів: 749
  • Дата: 13-05-2021, 12:34
  • Print
Автохолдинг «Автопланета» підбив підсумки щорічного соціального проєкту "Стипендія Bosсh Service «Автопланета»" та вручив іменні стипендії талановитим студентам українських вишів.

З 2008 року холдинг «Автопланета» є базою практики для студентів українських університетів. Протягом 9 років у ньому пройшли практику понад 1560 студентів за різними спеціальностями, 145 осіб отримали іменні стипендії та зі 121 учасником укладено контракт на працевлаштування. Цьогоріч стипендії отримали Кравченко Юлія (ХНТУ), Шепетило Владислав (ХДУ), Махлай Анастасія (ХДАЕУ) та Сидько Єгор (ХПТК ОНПУ).

Кузня кадрів. Bosсh Service «Автопланета» надає іменні степендії

«Ми розуміємо, що сьогодні молоді не просто знайти своє перше робоче місце, розпочати кар'єру, отримати практичні навички. Але й у реального сектора економіки аналогічне завдання. Український бізнес стрімко розвивається, підприємства стають самодостатніми з великим потенціалом можливостей. Вони потребують якісного людського ресурсу – молодих хлопців і дівчат, які «вийшли зі стін» університетів. З року в рік ми бачимо все більше результативних кейсів, коли наші студенти починають працювати не тільки локально в групі компаній, а й за межами України під егідою «Автопланета». Наразі ми розвиваємо велику кількість проєктів за межами України: виробничі, інжинірингові, сервісні. І всі вони потребують працьовитих і обдарованих українських студентів» - коментує Роман Романов, засновник холдингу «Автопланета».

Кузня кадрів. Bosсh Service «Автопланета» надає іменні степендії

«Компанія Bosch вітає стипендіатів і всіляко підтримує ініціативу холдингу «Автопланета». Подібні проєкти допомагають посилити імідж Bosch Service серед активної молодої аудиторії та дають можливість студентам отримати цінний перший досвід практичної роботи. Автосервіси Bosch – це не тільки ефективні бізнеси, але й активні члени суспільства, що інвестують як у власний розвиток, так і в розвиток майбутніх професіоналів, менеджерів і, цілком можливо, успішних бізнесменів», - відзначив зі свого боку Олександр Лізун, регіональний керівник підрозділу з розвитку автосервісних концепцій Bosch.

Кузня кадрів. Bosсh Service «Автопланета» надає іменні степендії

Стипендія Bosсh Service «Автопланета» – соціальна ініціатива, яка надає молодим спеціалістам, випускникам вишів, нагоду зробити перший крок до успішної бізнес-кар'єри. В рамках конкурсу автори найкращих бізнес-проєктів отримують іменні стипендії протягом трьох місяців, сертифікат на проходження практики в холдингу, де вони мають змогу набути практичні навички у роботі та отримати своє перше робоче місце.

Кузня кадрів. Bosсh Service «Автопланета» надає іменні степендії

Більше інформації про компанію Bosch та її дистрибьюторів читайте за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше