LIQUI MOLY перемогла у конкурсі “Українська народна премія”
autoExpert » НОВИНИ » Оливи, мастила » LIQUI MOLY перемогла у конкурсі “Українська народна премія”

LIQUI MOLY перемогла у конкурсі “Українська народна премія”

  • Переглядів: 596
  • Дата: 31-10-2019, 12:57
  • Print
Наприкінці жовтня Всеукраїнський національний проект “Українська народна премія” оприлюднив список із 445 переможців премії 2019 року.

LIQUI MOLY перемогла у конкурсі “Українська народна премія”У категорії “Автотематика” відзначено 12 провідних компаній та брендів, що працюють на ринку обслуговування автомобілів в Україні. Нагороду "МОТОРНА ОЛИВА 2019" отримала компанія LIQUI MOLY - компанія-переможець одержала медаль “Українська народна премія №1”, що стало справжнім підтвердженням народного визнання.

"Українська народна премія" - це всеукраїнський національний проект, спрямований на визначення найкращих товарів та послуг, серед представлених на українському ринку, на основі вподобань найсправедливішого та найсуворішого журі - українських споживачів. Метою конкурсу є дати споживачам можливість самим вибирати корисні для себе товари та послуги та нагородити найкращі з них відзнакою, яка буде якісно виділяти їх серед однотипних продуктів та марок.

Компанія "КАМІОН ОІЛ", яка є офіційним дистрибютором торгової марки Liqui Moly в Україні, своєю перемогою забов'язана перш за все своїм клієнтам та споживачам. Її представництво висловлює їм щиру вдячність за вибір та прихильність до марки. "Це велика перемога для всіх нас, бо саме ваша довіра і голоси допомогли нам зайняти перше місце у народному голосуванні. З такою підтримкою ми здатні на все! Далі — тільки вперед!", - написало керівництво компанії у своєму пресрелізі з нагоди отримання нагороди.

Варто нагадати, що це не перша з відзнак, які отримує LIQUI MOLY не лише в Україні, але й за її межами. Так, цього року бренд отримав золоту відзнаку в котегорії "Оливи та присадки" від німецького автомобільного журналу, який провводив опитування серед своїх читачів.

Більше інформації про компанію LIQUI MOLY та її дистриб'юторів дивіться за посиланням...

Приєднуйтесь до autoExpert у соцмережах і месенджерах:

autoExpert у Telegram
: https://t.me/autoexpert_consulting_com - новини, акції компаній, статті.
autoExpert в Instagram: https://www.instagram.com/autoexpert_consulting_com - ексклюзивні матеріали та інтервью.
autoExpert у Facebook: https://www.facebook.com/autoexpertconsultingcom/ - новини, акції компаній, статті.
autoExpert на Youtube: https://www.youtube.com/channel/autoExpert-consulting - відео, огляди, репортажі.

Це зручно! Актуальні новини та професійні статті - все про ринок Automotive Aftermarket: авторемонт, автозапчастини, моторні мастила, автохімія, обладнання для СТО, автобізнес в обличчях, гуми, вантажний сервіс.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше