Очищувач камери згоряння, системи випуску відпрацьованих газів, турбонагнітача, каталізатора і DPF Xenum IN&OUT PETROL CLEANER в Україні, компанія Дан Авто
autoExpert » НОВИНИ » Оливи, мастила » XENUM представляє інноваційний очищувач каталізатора IN&OUT PETROL CLEANER

XENUM представляє інноваційний очищувач каталізатора IN&OUT PETROL CLEANER

  • Переглядів: 2032
  • Дата: 7-01-2019, 23:04
  • Print
XENUM представляє інноваційний очищувач каталізатора IN&OUT PETROL CLEANERБельгійський розробник інноваційних продуктів для сервісу автомобіля компаніія XENUM пропонує професійний продукт нового покоління з подвійною дією глибокого очищення паливної системи для бензинових двигунів DI і IDI.

Як діє професійний очищувач паливної системи IN&OUT PETROL CLEANER:
1. Активно чистить систему вприскування з використанням миючого засобу, що забезпечує неперевершену ефективність. Очищає і усуває відкладення у всій паливній системі, тобто бака, паливного насоса високого тиску, впускних клапанів (двигуни IDI) і форсунок.

2. Окисляє нагар з використанням спеціально активних кисневих компонентів полярного розчинника. Вони ефективно очищають камери згоряння, систему випуску відпрацьованих газів, турбонагнітач, каталізатор і DPF (фільтр твердих частинок).

Застосовується для всіх типів бензинових двигунів DI і IDI. Використовується як для профілактики, так і для вирішення проблем. Рекомендується використовувати в кожному інтервалі сервісного обслуговування автомобіля. Також може бути використаний в якості вирішення проблем у разі високих викидів або несправностей двигуна.

Процедура застосування IN&OUT PETROL CLEANER достатньо проста. Додати вміст присадки (1 л) в бак з паливом у кількості від 30 л до 50 л. Рухатись на автомобілі при високому навантаженні і високих обертах (>4000 обертів за хвилину) для того, щоб нагріти двигун і систему випуску відпрацьованих газів. Для досягнення оптимальних результатів рекомендується очистити систему подачі палива за допомогою спрею Xenum Intake Pro.

Властивості продукту:
• усуває відкладення і очищає всю паливну систему вприскування (бак, насос високого тиску і контролю потоку, загальну паливну магістраль та інжекторні форсунки)
• відновлює нормальне функціонування турбокомпресора і зберігає лопатки чистими
• очищає і регенерує контроль за викидами пристроїв (каталізатора і DPF)


Переваги від використання:
• оптимізована потужність, поліпшена реакція двигуна;
• економія палива;
• плавна робота двигуна, менше шуму і вібрації;
• підвищена надійність;
• безперебійна і безаварійна робота каталізатора і DPF;
• зниження викидів токсичних газів і твердих частинок.


ДАН АВТО - официальный дистрибьютор XENUM

XENUM представляє інноваційний очищувач каталізатора IN&OUT PETROL CLEANER


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше