«НБК-Україна» пропонує універсальну трансмісійну рідину від Chevron – Havoline Full Synthetic Multi-Vehicle ATF
autoExpert » НОВИНИ » Оливи, мастила » «НБК-Україна» пропонує універсальну трансмісійну рідину від Chevron – Havoline Full Synthetic Multi-Vehicle ATF

«НБК-Україна» пропонує універсальну трансмісійну рідину від Chevron – Havoline Full Synthetic Multi-Vehicle ATF

  • Переглядів: 922
  • Дата: 20-05-2020, 12:40
  • Print
Автоматична трансмісія – досконалий сучасний агрегат, тривалість служби та якість роботи якого визначається кількома чинниками, серед яких головне місце належить умовам змащення та охолодження. Про вплив на ці параметри трансмісійної рідини детально розповідалось у нашій статті. Ідеальним прикладом такого продукту є трансмісійна олива Havoline Full Synthetic Multi-Vehicle ATF від нафтохімічної корпорації Chevron, яку пропонує компанія "НБК Україна".

«НБК-Україна» пропонує універсальну трансмісійну рідину від Chevron – Havoline Full Synthetic Multi-Vehicle ATF

Havoline Full Synthetic Multi-Vehicle ATF – це універсальна синтетична рідина преміум-класу для автоматичних трансмісій, рекомендована для АКПП легкових автомобілів, які мають шість і більше передач .
Havoline Full Synthetic Multi-Vehicle ATF була розроблена для широкого спектру автоматичних коробок передач, що вимагають відповідності специфікаціям з високою і низькою в'язкістю, і пройшла відповідні випробування. Вона схвалена General Motors для застосування в автоматичних коробках передач і привідних мостах в блоці з АКПП, для яких рекомендована рідина DEXRON®-VI (починаючи з 2006-го модельного року), і сумісна з АКПП колишніх поколінь, які потребують застосування рідини DEXRON-II або DEXRON-III. Трансмісійна рідина Havoline Full Synthetic Multi-Vehicle ATF відповідає вимогам стандарту JASO 1A-LV13 (M315); вона забезпечує плавність перемикання передач, високу стійкість до зсуву та вібрацій згідно вимог японських і корейських автовиробників.

Havoline Full Synthetic Multi-Vehicle ATF підходить для використання в безступінчастих коробках передач з електронним управлінням (eCVT) гібридних автомобілів, для яких виробники оригінального устаткування рекомендують застосовувати рідину MERCON LV або Toyota Type WS. Даний продукт не підходить для варіаторних безступінчастих коробок передач з ремінним або ланцюговим приводом (CVT).

Щоб переконатися в тому, що цей продукт відповідає рекомендаціям виробника оригінального устаткування, потрібно завжди звірятись з керівництвом по експлуатації автомобіля, беручи до уваги умови експлуатації і практику техобслуговування.

Застосування Havoline Full Synthetic Multi-Vehicle ATF означає для споживача наступні переваги:

Рідина придатна для використання в широкому спектрі сучасних автоматичних коробок передач без додаткових присадок або добавок.
Має стабільні фрикційні характеристики, забезпечуючи плавне перемикання передач і захист від вібрацій.
Широкий діапазон робочих температур з мінімальним зрушенням в'язкості забезпечує достатню в'язкість при високих температурах протягом усього терміну служби.
Покращена формула допомагає захистити шестерні, підшипники, фрикційні диски, ущільнювачі, втулки та інші деталі, оптимізуючи термін служби обладнання.
Підвищена стійкість до окислення сприяє збільшенню інтервалу заміни і допомагає запобігти утворенню лаку, шламу та інших шкідливих відкладень
Забезпечує підвищену економію палива в порівнянні зі звичайними рідинами завдяки більш низькому в’язкісному опору.

Більше інформації про компанію "НБК Україна", авторизованого імпортера продукції корпорації Chevron в Україні, її контакти да дистриб'юторів дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше