HEPU P999 G12-SUPERPLUS - новий антифриз з Німеччини у портфоліо ASG
autoExpert » НОВИНИ » Оливи, мастила » HEPU P999 G12-SUPERPLUS - новий антифриз з Німеччини у «Авто Стандард Груп»

HEPU P999 G12-SUPERPLUS - новий антифриз з Німеччини у «Авто Стандард Груп»

  • Переглядів: 600
  • Дата: 1-05-2019, 21:47
  • Print
Відтепер у портфелі «Авто Стандард Груп» з'явився надсучасний продукт від HEPU, що відповідає жорстким європейським екологічним нормам.

Антифриз преміум класу нового покоління розроблений за новою формулою із сполуками кремнію. Захищає від замерзання, перегрівання, корозії та утворення вапняного нальоту. Призначений для використання як в алюмінієвих, так і в чавунних двигунах.

HEPU P999 G12-SUPERPLUS не містить нітритів, амінів, фосфатів та силікатів і цілковито придатний для всесезонного застосування.

HEPU P999 G12-SUPERPLUS - новий антифриз з Німеччини у «Авто Стандард Груп»

Фахівці ASG мають багаторічний досвід роботи у галузі мастильних матеріалів та охолоджуючих і технічних рідин, тому можуть ділитися ним із своїми клієнтами, та надавати корисні поради і грунтовні консультації.

Зокрема в «Авто Стандард Груп» радять звернути увагу на деякі розведення концентрату водою. Загальне правило широковідоме, та варто зважати на основний чинник, що впливає на функціональні показники охолоджувальної рідини, а саме на температуру навколишнього середовища.

HEPU P999 G12-SUPERPLUS - новий антифриз з Німеччини у «Авто Стандард Груп»

Для розведення антифризу необхідно таку кількість води, при якій збережеться баланс між закипанням і передчасним замерзанням. Щоб розрахувати пропорцію, необхідно насамперед врахувати, в яких умовах експлуатується транспортний засіб. Розбавляти охолоджуючу рідину з водою необхідно в пропорції 1:1 - на літр антифризу додають літр води. Також зверніть, будь ласка, увагу, що концентрат кристалізується при температурі -20 - 25 °С. З додаванням води він розкриває свої низькотемпературні властивості, що дозволяє холодоагенту не замерзати. Якщо передбачається використання антифризу при дуже низьких температурах, кількість води, що додається можна зменшити (приблизно 7:3).
Для досягнення більш точного розрахунку існує наступна формула:

Vв = (Еф - Ен) / Ен * V,
де:
Vв - величина, яка позначає кількість води в літрах;
V - обсяг концентрату в літрах;
Еф - позначає, скільки фактично міститься етиленгліколю в холодоагенті у відсотках;
Ен - величина, що вказує скільки етиленгліколю повинно міститися в антифризі у відсотковому співвідношенні.

Для використання даної формулу знадобиться більше інформації про склад концентрованої рідини. Але й без цих обчислень можна розбавити холодоагент самостійно. Варто пам'ятати, що розбавлений холодоагент при низьких температурах все ж може почати кристалізуватися. При цьому в системі охолодження утворюється речовина кашоподібної консистенції, яка захистить радіатор і двигун від пошкоджень, однак, в таких умовах експлуатація автомобіля стане неможливою.

Крім цього, при розведенні антифризу зменшується його антикорозійна дія. Чим більше додати води, тим слабкіше захист деталей усередині системи охолодження від корозії. Вода, в свою чергу, може викликати появу іржі на блоці двигуна, металевих перехідниках, клапанах. Це призведе до відкладення осаду на стінках металевих трубок і до закупорювання проходів.

HEPU P999 G12-SUPERPLUS - новий антифриз з Німеччини у «Авто Стандард Груп»

Ось такі дві сторони однієї медалі. Тому, розбавляти охолоджуючу рідину водою необхідно в розумних межах, щоб не нашкодити життєво важливим системам автомобіля. Якщо ви сумніваєтеся в своїх розрахунках, краще не експериментувати, а використовувати готову охолоджуючу рідину.

Більше інформації про компанію «Авто Стандард Груп» та HEPU читайте за посиланням…

Приєднуйтесь до autoExpert у соцмережах і месенджерах:

autoExpert у Telegram
: https://t.me/autoexpert_consulting_com[/size] - новини, акції компаній, статті.
autoExpert в Instagram: https://www.instagram.com/autoexpert_consulting_com - ексклюзивні матеріали та інтервью.
autoExpert у Facebook: https://www.facebook.com/autoexpertconsultingcom/ - новини, акції компаній, статті.

Це зручно! Актуальні новини та професійні статті - все про ринок Automotive Aftermarket: авторемонт, автозапчастини, моторні мастила, автохімія, обладнання для СТО, автобізнес в обличчях, гуми, вантажний сервіс.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше