Ендоскоп за викликом - CarsTech пропонує нову послугу виїзної діагностики
autoExpert » НОВИНИ » Обладнання для СТО » Ендоскоп за викликом - CarsTech пропонує нову послугу виїзної діагностики

Ендоскоп за викликом - CarsTech пропонує нову послугу виїзної діагностики

  • Переглядів: 745
  • Дата: 25-05-2021, 12:59
  • Print
Уявіть яблуко. Червоне, свіже, духм’яне, трохи лискуче. Таке привабливе на вигляд. А всередині причаївся хробачок. Якби ви помітили це одразу, то не купували б і, тим більш, не їли б. Імовірність прихованих дефектів існує і в автомобілів. Особливо це актуально при купівлі авто на вторинному ринку, де випадки шахрайства непоодинокі, а ризик натрапити на несумлінного продавця чи скручений спідометр досить реальний. То як покупцю не пошитись у дурні, та не купитись на типові легенди про 10-літні авто з майже нульовим пробігом («стояла в дідуся в гаражі», «лише раз на дачу їздив», т.і.) і не придбати брухт із вбитою ЦПГ по ціні справного авто?

Можна покликати з собою довіреного механіка, який надасть експертну оцінку, спираючись на власний досвід. Але людині властиво помилятись (особливо при оцінці «на око»). На відміну від приладу.

Ендоскоп за викликом -  CarsTech пропонує нову послугу виїзної діагностики

В такому випадку більш надійним рішенням є ендоскопія внутрішнього стану двигуна – це наочний метод перевірки силового агрегату автомобіля без його розбирання. Автовласникам Харкова пощастило, адже компанія CarsTech, запровадила послугу виїзної ендоскопії за вимогою.

CarsTech – імпортер ендоскопів та іншого діагностичного обладнання з багаторічним досвідом, а її персонал має компетенцію не лише в продажах, але також і навички практичного заскосування для технічної експертизи і фахової оцінки.

Якщо клієнт скористається такою послугою, йому не доведеться ризикувати, купуючи сумнівний автомобіль. Отримавши результати огляду, він матиме змогу зважено вирішувати, що робити далі: придбати обраний автомобіль, відмовитися від нього або аргументовано домовитися з продавцем про зниження вартості, як компенсації витрат на необхідний ремонт. При купівлі автомобілів з пробігом, а також окремо б/в двигунів, така процедура виявляється надзвичайно корисною.

За картинкою з ендоскопа можна зробити висновок про поточний стан двигуна, про реальний ступень його зносу, про стан ЦПГ і клапанів, побачити сліди іржі, нагару, підвищеної витрати оливи або охолоджуючої рідини, а також прогнозувати перспективи працездатності. Все це допоможе запобігти придбанню автомобіля із занадто зношеним двигуном. Побачені зображення ендоскопії можна фіксувати за допомогою фото- та відеозйомки.

Ендоскоп за викликом -  CarsTech пропонує нову послугу виїзної діагностики

Опис типової процедури
Під час виїзної ендоскопії двигуна до замовника відправляється фахівець компанії з комплектом інструментів і обладнання. Викручуються свічки запалювання, в свічкові колодязі заводиться зонд ендоскопа. Пристрій обладнаний камерою з підсвічуванням і пов'язане з дисплеєм, на якому відображається досліджуваний об'єкт. Огляд відбувається в будь-якому зручному для вас місці в межах міста. Вартість такої послуги у компанії CarsTech становить від 800 грн за 4-х циліндровий двигун.

Ринок надання такого сервісу не вичерпується експертизою при купівлі автомобіля. Виїзна ендоскопія стане в нагоді, як альтернатива евакуатору, коли потрібно оцінити стан авто, що не може рухатись. Тому на такі послуги існує попит серед автовласників, а це можливість для СТО розширити перелік надаваних послуг та зміцнити свої позиції на фоні конкурентів. . CarsTech пропонує широкий модельний ряд ендоскопів, зондів Mitcorp та інших сучасних діагностичних приладів у різних цінових категоріях.

Ознайомитись за асортиментом компанії впритул, побачити обладнання на власні очі та поспілкуватись з фахівцями можна буде на стенді CarsTech №3А-1-10 під час виставки «АвтоТехСервіс», яка відбудеться у Києві 26-28 травня.

Ендоскоп за викликом -  CarsTech пропонує нову послугу виїзної діагностики

Більше інформації про компанію CarsTech та її контакти дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше