«ТМАВТО» представила верстат для прокатки колісних дисків ROLLER MAXI
autoExpert » НОВИНИ » Обладнання для СТО » Лікар-дископрав. «ТМАВТО» представила верстат для прокатки колісних дисків ROLLER MAXI

Лікар-дископрав. «ТМАВТО» представила верстат для прокатки колісних дисків ROLLER MAXI

  • Переглядів: 496
  • Дата: 4-02-2021, 23:10
  • Print
Нарікання на якість доріг в нашій країні вже давно стало банальним, а над жартами про квадратні колеса ніхто не сміється – тема надто чутлива, а заміна пошкоджених і погнутих колісних дисків – задоволення не з дешевих. Тому послуга з їх відновлення користується стабільним попитом серед автовласників, і, на жаль, кінця потоку постраждалих від ям, вибоїн та бордюрів не видно.

Серед значного переліку обладнання для автосервісу і шинних центрів компанії "ТМАВТО" колісному напрямку приділено особливу увагу. Ми вже неодноразово розповідали про устаткування, матеріали та навчання для шинного ремонту, висвітлювали новинки серед шиномонтажних та балансувальних станків. Цього разу у фокусі новинка в асортименті "ТМАВТО" - станок для виправлення дисків ROLLER MAXI виробництва Atek Makina, визнаного фахівця в сфері дископрокатних станків.

Лікар-дископрав. «ТМАВТО» представила верстат для прокатки колісних дисків ROLLER MAXI

Верстат ROLLER MAXI – це надійна та ефективна модель, справжня «робоча коняча», яка допоможе шиномонтажному сервісу отримувати прибуток від ремонту дисків в період міжсезоння. Станок призначений для прокатки як штампованих, так і литих дисків легкових та легких комерційних автомобілів діаметром 10-19” при товщині металу до 3мм.

Прокатка здійснюється за допомогою редукторного двигуна під тиском гідроциліндру з електрогідравлічним приводом, який через спеціальний наконечник прикладає регульоване зусилля на пошкоджену (зігнуту) частину диска з протилежного боку. Це дозволяє повертати пошкодженим дискам початкову форму без попереднього нагріву, уникаючи небажаних температурних деформацій. Хід штока гідроциліндра контролюється оператором.

Також можлива правка методом одночасної або послідовної двосторонньої прокатки зовнішньої і внутрішньої частини диска стаціонарними і поворотними роликами для відновлення полки і бортів залізних дисків. Контроль за дотриманням геометричних параметрів диска здійснюється спеціальним вимірювальним щупом, що має різні варіанти кріплення

Основні технічні характеристики дископрокатного верстата ROLLER MAXI:
діаметр дисків 10 "- 19"
тип дисків алюмінієві / залізні
швидкість обертання 98 об / хв
габаритні розміри 1378 х 1130 х 1480 мм

У стандартному комплекті поставляються всі необхідні аксесуари для роботи з колісними дисками будь-яких конфігурацій і типорозмірів. Компанія «ТМАВТО» надає гарантію на обладнання Atek Makina та здійснює його ремонт і обслуговування

Лікар-дископрав. «ТМАВТО» представила верстат для прокатки колісних дисків ROLLER MAXIAtek Makina Industry and Trade Inc. понад 60 років проектує, виробляє та продає прокатні машини, гідравлічне устаткування й обладнання для автосервіса та шинних центрів в середньому ціновому сегменті. Виробничі потужності підприємства площею 4000 квадратних метрів розташовані у передмісті Стамбула Хадимкой.

Сьогодні компанія Atek Makina випускає на трьох своїх заводах машини та обладнання найсучасніших систем, використовуючи передові технології світового класу, що відповідають стандартам якості ISO 9001 і ISO 16949, СЕ, TSE, TSEK, TUVNORD. Також підприємство має власний автономний відділ досліджень та розробок. У 2009 році було засновано підрозділ ATEK LIFT з виробництва автомобільних підйомників, який усього за 5 років перетворився на серйозного гравця на ринку. Іноземна експансія компанії почалася у 2001 році з відкриття представництва у сусідній Болгарії, і на сьогодні продукція Atek експортується до 86 країн по всьому світу.

Лікар-дископрав. «ТМАВТО» представила верстат для прокатки колісних дисків ROLLER MAXI


Більше інформації про компанію "ТМАВТО", офіційного представника Atek Makina в Україні,та її контакти дивіться за посиланням..


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше