Ціна фрахту. «Андермакс» попереджає про здорожчання інструменту у нових надходженнях
autoExpert » НОВИНИ » Обладнання для СТО » Ціна фрахту. «Андрмакс» попереджає про здорожчання інструменту та обладнання у нових надходженнях

Ціна фрахту. «Андрмакс» попереджає про здорожчання інструменту та обладнання у нових надходженнях

  • Переглядів: 588
  • Дата: 21-01-2021, 13:46
  • Print
31 грудня ми перегорнули сторінку буремного 2020го з вірою, що він пішов минуле разом з усіма негараздами. Усі сподівалися на відновлення бізнесу і зростання у прийдешньому році. Втім, деякі наслідки минулого року даються взнаки. І якщо про локдаун було відомо наперед, то ситуація на ринку вантажних перевезень піднесла неприємний сюрприз. Фахівці ЗЕД та логістики відзначають суттєве здорожчання фрахту вантажних контейнерів для перевезення товарів з виробничих майданчиків Південно-Східної Азії (в т.ч. КНР і Тайваню). Причина – та сама епідемія, яка зруйнувала логістичні ланцюжки трансконтинентальних перевезень і призвела до дефіциту контейнерів в портах Далекого Сходу.

Ціна фрахту. «Андрмакс» попереджає про здорожчання інструменту та обладнання у нових надходженнях

Звісно це не може не відбитись на ціні товарів в країнах призначення: варто очікувати на зростання вартості імпорту в різних категоріях продуктів: від лампочок до складного устаткування. Не стануть винятком й інструменти.

В компанії «АНДРМАКС» звертають увагу професійної спільноти на цей чинник і рекомендують закупати обладнання саме зараз, доки в запасі на складах залишається продукція, завезена у попередніх надходженнях за старими цінами. Якщо оновлення станочного парку чи закупка нового інструменту була запланована на весну, варто переглянути це рішення та придбати вироби ANDRMAX вже зараз. Таким чином можна суттєво заощадити, адже неможливо буде залишити відпускні ціни на колишньому рівні, якщо вартість доставки зростає втричі (наприклад, плата за фрахт 40-футового контейнеру, з Китаю, яка раніше становила 2 500 доларів, тепер складає 9 000!). Окрім того, слід зважати і на можливі і затримки з відвантаженням продукції: ще у грудні логістичні оператори відзначали відмови сервісів онлайн-букування контейнерів. Таким чином окрім зростання ціни кінцевому споживачу варто враховувати і можливий дефіцит товарів.

ТОВ «АНДРМАКС» має достатні запаси інструменту і обладнання на своїх складах в Україні, щоб задовільнити попит своїх клієнтів. Але будь-які запаси рано чи пізно вичерпуються, якщо їх не наповнювати. Наразі чинними залишаються ціни минулого року, тож ті з майстрів та підприємств, які купуватимуть товар найближчим часом, зможуть уникнути зайвої переплати та непередбачених витрат.

Ціна фрахту. «Андрмакс» попереджає про здорожчання інструменту та обладнання у нових надходженнях

В каталогах продукції ANDRMAX є повний перелік ручного, гідравлічного, пневматичного інструменту і професійного обладнання для СТО, що здатне задовільнити потреби як пересічного автовласника, так і підприємства з ремонту автотранспорту: від ключів і головок до підйомників і стендів розвалу-сходження.

Більше інформації про компанію ТОВ «АНДРМАКС», офіційного імпортера ANDRMAX в Україні, читайте за посиланням…

Теги: ANDRMAX, ANDRMAX News

Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 1)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Популярне

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше