Philips отримав дозвіл на використання LED ламп для головного світла на німецьких дорогах
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » Philips отримав дозвіл на використання LED ламп для головного світла на німецьких дорогах

Philips отримав дозвіл на використання LED ламп для головного світла на німецьких дорогах

  • Переглядів: 882
  • Дата: 13-12-2021, 11:10
  • Print
Починаючи з листопада 2021 року, автомобільні світлодіодні лампи Philips Ultinon Pro6000 LED типу Н4 можуть використовуватися у фарах автомобілів, що пересуваються дорогами загального користування. Першою країною в Європі, яка після серії тестів та випробувань схвалила використання позаштатних світлодіодних ламп, стала Німеччина. Тепер джерела світла Philips Ultinon Pro6000 LED H4 типу можуть легально встановлюватися у фари низки автомобілів замість галогенних ламп.

Philips отримав дозвіл на використання LED ламп для головного світла на німецьких дорогах

Розширення асортименту світлодіодних ламп, які допущені до використання на дорогах загального користування є логічним продовженням планомірної роботи з омологації світлодіодних джерел світла, яку компанія розпочала кілька років тому. У травні 2021 року світлодіодні лампи Philips Ultinon Pro6000 LED Н7-го типу стали першими джерелами світла в асортименті виробника, що отримали дозвіл на використання в галогенних фарах. А в листопаді початковий список з 29 моделей автомобілів, у фари яких дозволено встановлювати світлодіодні лампи Н7, поповнився ще 45 марками. Таким чином, підсумковий список моделей на сьогоднішній день містить 74 застосування. З переліком даних автомобілів можна ознайомитись за посиланням.

Philips отримав дозвіл на використання LED ламп для головного світла на німецьких дорогах

Гра за правилами
Як і у випадку з лампами типу Н7, сертифікації джерел світла типу Н4 передувала комплексна програма випробувань, яка була проведена у співпраці з TUV Rheinland. Випробування підтвердили високу ефективність нової світлодіодної лампи Philips, що дозволило отримати сертифікат схвалення Федерального управління автомобільного транспорту Німеччини (Kraftfahrtbundesamt). На даний момент сертифікат дозволяє використовувати фланцеві діодні лампи Н4 у фарах 50 моделей автомобілів різних марок (Citroen, Dacia, Fiat, Hyundai, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota та Volkswagen). У фарах даних автомобілів світлодіодні лампи випромінюють світло відповідно до фотометричних параметрів, зазначених у Правилах ООН 112 (дані правила докладно описують діаграми світлорозподілу, які мають демонструвати лампи певного типу).

Philips отримав дозвіл на використання LED ламп для головного світла на німецьких дорогах

Високі технології у мініатюрному корпусі
Отриманий результат був би неможливим без розробки та впровадження передових технологій, які знайшли своє втілення у світлодіодних лампах Philips Ultinon Pro6000 LED. Одним із найважливіших елементів автомобільних ламп є діоди Lumileds серії OEM grade LED. Ці світлодіоди не монтуються на платі, а з'єднуються з нею парою контактів. Таке кріплення набагато ефективніше відводить тепло від джерел світла, що безпосередньо впливає на термін служби автомобільних ламп. Яскравість джерел світла досягає +230% щодо мінімальних вимог стандарту ECE R112 галогенних ламп. При цьому нові лампи демонструють відмінну рівномірність освітлення дорожнього полотна, а колірна температура 5800К відповідає стандарту ОЕМ більшості автовиробників. Інженери також не залишили поза увагою систему охолодження ламп. Відведення тепла керується системою AirBoost, яка відводить тепло від джерел світла за допомогою активного вентилятора, а також пасивного радіатора. Враховуючи перераховані вище фактори, інженери досягли абсолютно стабільного терміну служби, який становить 3 000 годин. Лампи нової серії характеризуються компактними розмірами, а вся електроніка вбудована у корпус.

Philips отримав дозвіл на використання LED ламп для головного світла на німецьких дорогах

Більше інформації про компанію Philips та її дистриб'юторів читайте за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Популярне

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше