AVA Cooling оптимізує пропозицію та опускає ціни
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » AVA Cooling оптимізує пропозицію та опускає ціни

AVA Cooling оптимізує пропозицію та опускає ціни

  • Переглядів: 601
  • Дата: 6-09-2021, 15:06
  • Print
В рамках ширшої адаптації до вторинного ринку, який зустрівся з історичними проблемами доставки та ціноутворення, AVA Cooling робить нетрадиційний крок, знижуючи ціни так низько, наскільки можливо, без втрати якості. Натомість основна увага буде зосереджена на більш компетентній та ефективній роботі як з боку виробництва, так і в продажу.

AVA Cooling оптимізує пропозицію та опускає ціни

Поширеною помилкою на будь-якому ринку є те, що вам доведеться йти на компроміс щодо якості своєї продукції, якщо ви хочете знизити ціни. Але ідея AVA полягає в тому, щоб працювати більш інноваційно – і старанніше. Ця ідеологія фокусується на супутніх витратах навколо товару, а не на самому продукті. Бренд систем охолодження вважає, що асортимент повинен підлаштовуватися під індивідуальний ринок, коли основна увага приділяється оптимізації позицій, що швидко рухаються, та мінімізації тих, що лежать.

AVA Cooling оптимізує пропозицію та опускає ціни«Ми не намагаємось йти на компроміс щодо продукту, щоб зробити його дешевшим, - говорить Едвін де Гуй (Edwin de Goey), менеджер з продажу в AVA Benelux, - Натомість ми збільшуємо зусилля у вирішенні завдань, які можуть оптимізувати витрати з боку клієнтів. Насамперед це стосується структури асортименту. Ми повинні з розумінням ставитись щодо того, яку структуру ми створюємо клієнтським складам. Оптовим продавцям дорого зберігати запаси запчастин, які не рухаються, одночасно втрачаючи товарообіг, якщо у них немає відповідної позиції на складі. У нас є 13 700 позиції, що відповідають понад 45 000 номерів OE, а це означає, що наші клієнти мають більшу гнучкість при наповненні складу. Підтримка клієнтів у складській логістиці – це прекрасний баланс, де ми прагнемо бути найкращими у своєму класі на вторинному ринку».

Розмір і зосередженість мають значення
Компанія AVA Cooling існує майже 60 років і перетворилася на значного постачальника на вторинному ринку запасних частин для систем охолодження. Значний обсяг пропозиції продукції компанії обумовлений двома основними факторами. Сильний акцент на пропозиції компонентів, яка збігається з дійсною вартістю автомобіля, а також асортимент та наявність, що ідеально відповідає потребам місцевих ринків. У рамках бізнесу незалежного сервісу це надає бренду AVA унікальну конкурентоспроможність.

Стюарт Інгліс (Stewart Inglis), бренд-менеджер AVA у Великобританії та Ірландії, розповідає:
AVA Cooling оптимізує пропозицію та опускає ціни«Завдяки нашій добре побудованій структурі та підрозділам, стратегічно розташованим у Європі, ми повністю розуміємо місцеві ринки і, таким чином, прекрасно знаємо, що, хоча у нас широка європейська лінійка, те, що працює у Франції, може не спрацювати у Великобританії, і навпаки . Ми маємо досвід у створенні оптимальної програми для наших клієнтів, дозволяючи їм зосередитися на товарах, які переміщують обсяги для них на їхньому місцевому ринку, одночасно пропонуючи широкий асортимент продукції AVA зі складу Великобританії. Це чудовий приклад того, як оптовики на наших основних ринках можуть отримати вигоду від поєднання низьких цін та низьких операційних витрат, щоб максимізувати свої прибутки».

Пропозиція розумного вибору
Це добре поєднується із загальним фокусом від AVA, де все зосереджено навколо ціни, асортименту та логістики. Компанія зайняла позицію щодо всіх послуг, навмисно скорочуючи послуги, які не дають прямих, вимірних переваг для клієнтів.

AVA Cooling оптимізує пропозицію та опускає ціни

«Ми називаємо це пропозицією розумного вибору. У той час як інші витрачаються на дорогу рекламу, передові навчальні матеріали та великі спонсорські кошти, ми інвестуємо у програму та ціни, що відповідають ринку. Ми зосереджуємось на мінімізації наших операційних витрат, щоб запропонувати найкращу ціну. У поєднанні з потужною програмою для автомобілів, які перейшли на незалежний сервіс, та структуруванням індивідуальних пропозицій для всіх наших клієнтів по всій Європі, ми вважаємо, що ми надаємо нашим клієнтам правильні, перевірені інструменти, щоб максимально збільшити їх потенціал з продажів та стати привабливими оптовиками на вторинному ринку систем охолодження з конкурентоспроможними цінами», - підсумовує Едвін де Гуй.


AVA Cooling скорочує невиробничі видатки та отпимізує асортимент, щоб посилити конкурентні переваги

Більше інформації про компанію AVA Cooling та її дистриб'юторів читайте за посиланням...

Теги: AVA, AVA News

Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше