Лінійка бестселерів. GSP назвала найбільш затребувані в Україні підшипники й вузли маточин
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » Лінійка бестселерів. GSP назвала найбільш затребувані в Україні підшипники й вузли маточин

Лінійка бестселерів. GSP назвала найбільш затребувані в Україні підшипники й вузли маточин

  • Переглядів: 914
  • Дата: 13-07-2021, 13:27
  • Print
Щоб відповідати сучасним вимогам ринку, компанія GSP AUTOMOTIVE Group постійно оновлює свою виробничу базу. Одна з останніх масштабних модернізацій – виробнича лінія підшипників маточини 3 покоління. Крім того, компанія розробляє не лише нові продукти, а й комплексні ремонтні рішення, як от вузли маточини з інтегрованим і попередньо встановленим підшипником. В такий спосіб GSP забезпечує автосервісам конкурентну перевагу. Тож не дивно, що продукти компанії мають великий попит на світовому ринку й в Україні.

Рішення від GSP гарантують:

легке встановлення
швидку заміну
відсутність потреби у запресовуванні з використанням спеціалізованого інструмента

Оновлення виробничих ліній для розвитку та лідерства
Компанія GSP зарекомендувала себе, як постачальник комплексних рішень для сучасних автомобілів. Виробник пропонує повний асортимент підшипників всіх типів та поколінь, а також комплектів маточин.

Лінійка бестселерів. GSP назвала найбільш затребувані в Україні підшипники й вузли маточин

Керуючись місією забезпечення ідеальних продуктів та послуг для світового ринку автозапчастин, GSP оновила свою виробничу лінію, додавши систему виробництва колісних підшипників 3.0. Разом з тим, компанія виходить в лідери ринку завдяки роботі із кооперативними підприємствами, слідкує за тенденціями галузі та забезпечує максимальну ефективність, точність і якість. Система виробництва колісних підшипників 3.0 компанії GSP – це автоматизована лінія з використанням передових технологій, зокрема:

високоточні електрошпинделі
інструменти визначення місцезнаходження
системи охолодження
блоки системи контролю
діагностичні дисплеї
функція попередження теплової деформації
різноманітні форми роботизованої обробки та передачі

Наразі у сегменті підшипників компанія GSP пропонує асортимент з понад 2200 артикулів. Він покриває до 95% всіх автомобілів глобального автопарку.

Лінійка бестселерів. GSP назвала найбільш затребувані в Україні підшипники й вузли маточин

Окремою перевагою для автосервісів можна вважати наявність так званих комплектів. Перший – підшипники разом з усіма потрібними аксесуарами, що дозволяє зекономити час на встановленні. Другий – маточини з інтегрованими підшипниками та попередньо зібрані маточини – готові рішення для заміни, які не потребують додаткових дій та спеціального інструменту.

Підшипники GSP на українському ринку у 2020 році
Група підшипників і вузлів маточини виробництва GSP досить добре відома в Україні. Зі збільшенням кількості дистриб'юторів останнім часом продукція бренду стала ще доступнішою. На українському ринку постійно розширюється асортимент та презентуються всі останні новинки. Наприклад, такі як ремкомплекти попередньо зібраних маточин та маточини з інтегрованим підшипником.

“Попри пандемію, попит на всю продукцію, в тому числі й на вузли маточини та підшипники GSP в Україні, виріс в декілька раз. І в цьому є своя логіка, адже клієнти потребують комплектуючі, які задовольнятимуть високі вимоги до якості, й матимуть привабливу ціну. Економіка сповільнюється, тому споживачі шукають бренд, якому можна довіряти, але більш доступний за ціною. І якість GSP відповідає їх прагненням та технічному рівню провідних продуктів європейських брендів”, - озвучив тенденції 2020 року Олексій Козак.

Компанія також оцінила прихильність українських покупців й постійно розширює асортимент та робить більш доступними свої продукти. Найближчим часом GSP проведе серію вебінарів, на яких докладно можна буде дізнатись про переваги продукції компанії та її технічні характеристики.

Лінійка бестселерів. GSP назвала найбільш затребувані в Україні підшипники й вузли маточин
Найпопулярніші продукти компанії GSP в Україні у 2020 році

Додаткові конкурентні переваги для автосервісів і торгових підприємств

Чіткий та інформативний каталог для підбору запчастин. Для цього компанія використовує систему CCU, яка допомагає ретельно вивчати нові моделі автомобілів, стан автопарку та ринкові вимоги. До речі, GSP Automotive Group – єдиний серед китайських виробників, хто використовує CCU. В німецькому представництві працює менеджер з розвитку продуктів, який також допомагає процесу розробки оновлень. Тому партнери відразу бачать всі оновлення GSP в TecDoc. Відтак замовлена клієнтом деталь на 100% відповідатиме тій, що йому потрібна.

Вся продукція супроводжується чіткими інструкціями з встановлення та технічними бюлетенями. Завдяки цьому, автосервіс отримує всі необхідні дані та економить свій час.

Вся продукція GSP постачається в якісному пакуванні, яке захищає всі запчастини від пошкоджень під час транспортування.

Рекомендації виробника
Згідно з аналізом, проведеним компанією GSP, найчастіше оригінальні підшипники та комплекти маточин відмовляють на позначці 150-170 тис. км пробігу. Тому, коли фахівці автосервісів перевіряють гальмівну систему чи амортизатори, їм варто проконтролювати також вузол маточини.

Нагадаємо ознаки того, що підшипник та маточина близькі до виходу з ладу:

Нестабільне рульове управління при гальмуванні
Надмірний хід рульового управління
Вібрація на високій швидкості
Шум на високій швидкості
Шум при повертанні рульового колеса

Якщо виникла потреба у підшипниках та комплектах маточини GSP, то придбати їх можна в офіційних дистриб'юторів в Україні.

GSP AUTOMOTIVE Group — провідний виробник автомобільних комплектуючих на світовому ринку післяпродажного обслуговування. Компанія з 1985 року виробляє приводні вали, комплекти шарнірів рівних кутових швидкостей (ШРКШ), колісні підшипники та резино-металеві елементи, деталі рульового керування й підвіски.

Персонал GSP включає понад 2300 людей, компанія виробляє понад 10 мільйонів комплектів шарнірів та 5 мільйонів приводних валів на рік. Весь асортимент продукції компанії охоплює понад 2500 ШРКШ та понад 1500 приводних валів. Крім того, GSP виробляє широкий асортимент маточин (3,2 мільйона на рік) та резино-металевих виробів (6 мільйонів на рік), а також близько 25 мільйонів деталей рульового управління та підвіски. Продукцію GSP можна знайти в більш ніж 120 країнах із охопленням парку близько 95%.
Лінійка бестселерів. GSP назвала найбільш затребувані в Україні підшипники й вузли маточин

Теги: GSP, GSP News

Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше