Bosch випустила регулятор потоку повітря (PFM) на основі вимірювання тиску й температури
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » Bosch випустила регулятор потоку повітря (PFM) на основі вимірювання тиску й температури

Bosch випустила регулятор потоку повітря (PFM) на основі вимірювання тиску й температури

  • Переглядів: 777
  • Дата: 17-02-2021, 11:57
  • Print
Регулятор потоку повітря має важливе значення для ефективного згоряння пального незалежно від того, на якому типі траснпорту він встановлений: на вантажівці, тракторі чи комбайні. Він реєструє масову витрату повітря та одночасно визначає необхідну кількість повітря для продуктивної роботи двигуна. Це створює основу для точної рециркуляції вихлопних газів і є важливим параметром для їх очищення. Під час роботи двигуна регулятор окрім витрати повітря також вимірює температуру та вологість.

Bosch випустила регулятор потоку повітря (PFM) на основі вимірювання тиску й температури

Розширення асортименту для комерційних автомобілів
Витратоміри повітря розрізняються залежно від типу автомобіля. Термоплівкові регулятори потоку повітря (HFM) встановлюються на легкових автомобілях вже понад 20 років.

Регулятор потоку повітря (PFM) на основі вимірювання тиску й температури був розроблений компанією Bosch для комерційного транспорту. В його міцній конструкції врахуванні вимоги до експлуатації на комерційному транспорті. Датчик встановлюється поруч з двигуном між інтеркулером і клапаном рециркуляції відпрацьованих газів. За отриманим з нього сигналом електронний блок керування розраховує масу повітря.

Принцип роботи регулятора потоку повітря (PFM) Bosch
У PFM встановлені два датчики тиску й один датчик температури. Вони реєструють статичний тиск, динамічний тиск і температуру потоку повітря. На основі цих даних розраховується маса повітря. Датчики тиску й температури розміщені в міцному пластиковому корпусі, завдяки чому частки бруду, такі як вода, олива або пил, відокремлюються від повітряного потоку. Попри те, що така конструкція продовжує їх термін служби, перевірка витратомірів під час ТО залишається обов'язковою рекомендацією.

Bosch випустила регулятор потоку повітря (PFM) на основі вимірювання тиску й температури
Асортимент датчиків Bosch для комерційного транспорту також включає датчики положення колінчастого та розподільного валів, датчики детонації і датчики тиску у впускному колекторі. Асортиментна пропозиція постійно розширюється.

Нагадаємо, що наприкінці 2020 року лінійку сенсорів Bosch доповнили п'ять нових типів датчиків.

Більше інформації про компанію Bosch та її дистрибьюторів читайте за посиланням...

Теги: Bosch, Бош, Bosch News

Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше