Nissens демонструє новинки у віртуальному шоурумі
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » Презентація онлайн: Nissens демонструє новинки у віртуальному шоурумі

Презентація онлайн: Nissens демонструє новинки у віртуальному шоурумі

  • Переглядів: 767
  • Дата: 24-11-2020, 16:35
  • Print
Віртуальний Шоурум Nissens – це новий цифровий інструмент від датського виробника автозапчастин, який пропонує новини про нещодавно випущені продукти та цікаві оновлення для ширшого кола користувачів. Створений з метою розміщення новинок у форматі огляду 360°, цей шоурум буде дуже корисним для партнерів компанії та кінцевих споживачів на незалежному вторинному ринку.

Презентація онлайн: Nissens демонструє новинки у віртуальному шоурумі

Цей віртуальний шоурум розроблений як онлайн-платформа для обміну всією найважливішою інформацією, пов’язаною із нещодавно випущеними або розширеними категоріями та групами товарів, що пропонуються Nissens Automotive. Оскільки оновлена стратегія компанії включає кілька амбітних планів щодо розвитку та розробки нових продуктів, шоурум був розроблений, щоб слугувати легкодоступним інформаційним каналом для партнерів Nissens. Дистриб'ютори запасних частин зможуть бути в курсі всіх актуальних оновлень щодо усіх деталей нових продуктів та виробничого розширення від Nissens.

«Ми маємо намір розширити бізнес-можливості наших партнерів, що базуються на постійному оновленні нашого товарного асортименту, а саме зараз, завдяки важливим новим розробкам у різних його категоріях. Запускаючи нові продукти, ми зміцнюємо свої позиції як провідного спеціаліста на вторинному ринку у системах автомобільного кондиціонування, охолодження двигуна, ефективності та емісії. Розширення нашого асортименту новими, ключовими компонентами системи – це все одно, що додати більше деталей до цілісної картини даної системи, для якої ми прагнемо запропонувати повне рішення, - так пояснює запуск нової онлайн-платформи Клаус Т. Педерсен (Klavs T. Pedersen), виконавчий Віце-президент Nissens Automotive. - Завдяки нашому комплексному підходу, що охоплює, серед іншого, і глибокий аналіз ринку та тенденцій, та зосереджений на покритті широкого автомобільного парку, ми знаємо, що забезпечує найкращий комерційний потенціал на ринку. Таким чином, дистриб’ютори продукції Nissens зможуть отримати переваги від постійного зростання, працюючи з нашою програмою. То ж наразі ми створили всеосяжний інформаційний канал, де за однією веб-адресою можна переглянути всі нові продуктові цікавинки та дізнатися про останні новини».

Презентація онлайн: Nissens демонструє новинки у віртуальному шоурумі

Сторінки віртуального шоуруму Nissens призначені для повного ознайомлення відвідувачів з новинками. Тут пояснюються комерційні дані про товар, його технічні характеристики в залежності від застосування, особливості його роботи та можливі проблеми компонента, а також відповідні аспекти якості, – і все це для того, щоб створити цілісне всеохоплююче бачення продукту, розроблене для задоволення найвибагливіших користувачів.

Ян Зєлескєвич (Jan Zieleskiewicz), Менеджер з маркетингу у Nissens Automotive, пояснює:
Презентація онлайн: Nissens демонструє новинки у віртуальному шоурумі«Нашою метою було подати всі необхідні ключові моменти, факти та відповідні дані щодо нових продуктів таким чином, щоб наші клієнти могли почуватись комфортно користуючись ними, навіть якщо вони не знайомі з усіма аспектами представленої продукції. Насправді, окрім комерційних аспектів, кожен автомобільний компонент має певну роль, значення або характеризується спеціальною технологією чи типовими несправностями. Ми вважаємо, що це буде значною перевагою для користувачів, коли вся ця інформація розміщена в одному місці та подається в привабливій та зручній формі.

Крім того, однією з передумов підготовки та створення шоуруму була необхідність зменшення певної кількості промислових торгових заходів цього року. Ми всі відчуваємо нестачу важливих платформ для зустрічей і з цієї причини ми додали розділ інтерв’ю до простору шоуруму. Завдяки колегам-експертам та їхнім власним історіям, які відповідно відносяться до певного аспекту новинок, ми віримо, що Віртуальний Шоурум Nissens отримав інтерфейс із особистим підходом. Відвідувачі також можуть долучатись до віртуальних зустрічей з експертами, щоб дізнатися ще більше про продуктові новинки.»


Відкриття повноцінного Віртуального Шоуруму Nissens, який включатиме заплановані на осінь 2020 продуктові новинки, призначено на 23 листопада. Перше знайомство дозволить відвідувачам дізнатись про два абсолютно нових продукти для Системи кондиціонування та Системи ефективності двигуна, а також про важливі оновлення для декількох вже існуючих груп товарів, наприклад, турбокомпресори Nissens, водяні помпи та клапани РВГ.

Презентація онлайн: Nissens демонструє новинки у віртуальному шоурумі

Доступ до Шоуруму Nissens за посиланням showroom.nissens.com

Більше інформації про компанію Nissens та її дистриб'юторів дивіться за посиланням...

Теги: Nissens, Nissens News

Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше