В асортименті компанії Syndicar з’явилися запчастини бренду DPH
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » В асортименті компанії Syndicar з’явилися запчастини бренду DPH

В асортименті компанії Syndicar з’явилися запчастини бренду DPH

  • Переглядів: 793
  • Дата: 24-11-2020, 16:34
  • Print
У родині брендів імпортера запчастин Syndicar чергове поповнення. Ним став німецький виробник автокомпонентів DPH. Це ім’я стало відоме перед усім завдяки ущільненням та прокладкам, що власне і відображає назва DPH (Dichtungspartner Hamburg GmbH) – «Партнер по ущільненням Гамбруг».

В асортименті компанії  Syndicar з’явилися запчастини бренду DPH

Але номенклатура виробника не обмежується сами лише гумовими сальниками, маслозйомними ковпачками та прокладками, як це було 34 роки тому, під час утворення компанії. Від того часу компанія доклала чимало зусиль, щоб розширити асортимент на інші суміжні товарні групи.

На сьогодні гамма продукції охоплює понад 150 000 запчастин до автомобілів таких автовиробників як Mercedes, VAG, Ford, Fiat, BMW, Opel, Renault, PSA, Mazda т.і. Більше 20 000 різних товарів постійно доступні на складі компанії. Клієнти компанії Syndicar вже можуть придбати запчастини DPH в таких товарних групах:

Болти ГБЦ
Кільця гільзи циліндра
Герметики
Деталі коробки передач
Комплекти прокладок
Корки масляного піддону
Комплектуючі масляних піддонів, радіаторів та насосів
Прокладки (випускного і впускного колектора, клапана EGR, ГБЦ, ГРМ, КПП, кришки клапанів, вакуумного насоса, системи охолодження, масляного піддону, масляних і паливних фільтрів, т.і.)
Ремкомплекти кермового механізму і паливної апаратури
Сальники (диференціала, клапанів, колінвала та розподільчого вала, КПП, напіввісі, підвіски осі т.і.)
Шайби і прокладки під форсунки

Якість продукції DPH забезпечують сертифікат EN ISO 9001: 2008 та роки досвіду і беззаперечна компетенція в сфері ущільнюючих матеріалів. Завод оснащений найсучаснішим технічним обладнанням і постійно модернізується, що дозволяє виготовляти гуму та спеціальні ущільнювачі, котрі відповідають жорстким вимогам світових ринків. При цьому ціни на вироби DPH істотно нижче аналогів, що випускаються лідерами даного сегмента ринку. Запчастинам німецького виробника довіряють у багатьох країнах світу, де компанія створила розгалужену мережу представництв і дистриб'юторів. Окрім того, компанія має кілька філій у Південній Африці та Туреччині, Китаї та ОАЕ.

Більше інформації про компанію Syndicar, офіційного дистриб'ютора понад пів сотні марок запчастин, дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше