Датчики температури відпрацьованих газів (EGT) доповнили асортимент марки FACET
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » Датчики температури відпрацьованих газів EGT доповнили асортимент марки FACET

Датчики температури відпрацьованих газів EGT доповнили асортимент марки FACET

  • Переглядів: 790
  • Дата: 26-08-2020, 14:08
  • Print
Датчики температури відпрацьованих газів EGT доповнили асортимент марки FACETУже понад 70 років італійська компанія FACET S.r.l. розробляє і випускає на своєму заводі в Колленьо біля Турину широкий асортимент електрики і електроніки під маркою FACET для автомобільного aftermarket.

Компанія відома тим, що має можливість самостійно контролювати весь процес розробки і випробувань продукції, а також тим, що дотримується принципу "Made in Italy" як ключового у функціонуванні підприємства.

Завдяки ноу-хау і досвіду виробництва завод постійно розширює асортимент своєї продукції і оголошує про введення до виробничої програми нової продукції: датчиків температури відпрацьованих газів (EGT).



Випуск перших датчиків відпрацьованих газів FACET розпочинається в серпні 2020 року, до вересня 2020 року доступними для замовлення будуть понад 20 артикулів, а до першого кварталу 2021 року в номенклатурі FACET з'явиться вже 160 позицій серед датчиків EGT. Цей асортимент буде охоплювати парк у більш ніж 100 млн автомобілів, на яких встановлені і функціонують понад 150 мільйонів датчиків EGT.

Ці пристрої стають все більш звичними як на дизельних, так і на бензинових автомобілях, тому що вони оберігають від перегріву і ерозії каталізатор і турбокомпресор, також ці датчики забезпечують коректну регенерацію фільтру сажі.

Датчики температури відпрацьованих газів від FACET були розроблені командою інженерів, які постійно працюють над впровадженням у виробничу програму продукції, що робить свій внесок в охорону навколишнього середовища та відповідає найсуворішим нормам екологічного законодавства.

Датчики температури відпрацьованих газів EGT доповнили асортимент марки FACET

При виробництві датчиків EGT заводчани дотримуються принципів "OE-equivalent" і "Made in Italy". Як і при виробництві інших недавніх новинок з асортименту FACET (електромагнітних клапанів EGR, широкосмугових лямбда-зондів, витратомірів та ін.), при виробництві датчиків EGT кожен компонент електричного кола розроблений для вимірювання температури з високою точністю і швидкістю, що було підтверджено порівняльними заводськими тестами з оригінальною продукцією.

Кожне технічне рішення приймалося на користь отримання у підсумку преміум-продукту: починаючи з вибору спеціального герметизуючого матеріалу проводів для забезпечення точних вимірювань (температура до 900° C) і закінчуючи термостійкими матеріалами, здатними витримати температуру до 1000° C.

Продукція FACET завжди славилася повнотою асортименту і фокусом на потребі ринку aftermarket: каталог виробів FACET включає в себе 4500 артикулів для європейських, японських, корейських і американських автомобілів. Продукція FACET – це деталі системи запалювання, різноманітні датчики і перемикачі, термостати і клапани EGR.

Датчики EGT разом із лямбда-зондами, датчиками DPS і клапанами EGR доповнюють гаму продукції FACET, призначену для обслуговування важливих для екології систем автомобіля, що підтримує європейську концепцію "green mobility".

Більш детальну технічну інформацію можна отримати в онлайн-каталозі FACET: https://catalogo.facet.eu/. Також компанія запрошує зайти на офіційний сайт www.facet.eu і підписатись на свої сторінки в соціальних мережах.

Більше інформації про компанію FACET та її дистриб'юторів дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше