Отзывы. Автозапчасти Goodrem. Тормозые колодки, тросы, диски
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » Продавці запчастин: «Люди, які один раз взяли продукцію Goodrem, потім знову приходять і знову просять саме її»

Продавці запчастин: «Люди, які один раз взяли продукцію Goodrem, потім знову приходять і знову просять саме її»

  • Переглядів: 900
  • Дата: 6-08-2019, 23:45
  • Print
Продавці запчастин: «Люди, які один раз взяли продукцію Goodrem, потім знову приходять і знову просять саме її»Запчастини бренду Goodrem, представником якого в Україні є компанія AVDtrade, продовжують завойовувати довіру українських покупців, радуючи своєю якістю. Попит на продукцію Goodrem – колодки, диски, троси – постійно зростає, бо вона дозволяє не тільки заощаджувати, а ще й гарантує надійне та безпечне гальмування.

Розповідає Дмитро Боровець, старший менеджер магазину «Все до бусів», м. Рівне:
«Наш магазин називається «Все для бусів». Раніше ми займалися тільки запчастинами для комерційної техніки, але зараз включили в асортимент також і продукцію для легкових машин, бо багато з наших клієнтів мають у власному користуванні їх також. Бренд Goodrem продаємо десь півроку, але його продукція – гальмівні колодки, диски, шланги, троси різних варіантів – зайняла одну з основних ніш на нашому складі. Що просять клієнти: щоб не пищало, добре гальмувало. А Goodrem – це дуже непогана якість за дуже адекватні гроші. Гарна упаковка, гарне виконання. Люди, які один раз взяли продукцію Goodrem, потім знову приходять і знову просять саме її. Жодного нарікання на якість чи згадки про бодай-який дефект взагалі ще не було».

Продавці запчастин: «Люди, які один раз взяли продукцію Goodrem, потім знову приходять і знову просять саме її»


Розповідає менеджер із підбору автозапчастин магазину «Автосвіт» м. Новояворівськ Роман Пісоцький:
«Запчастини Goodrem наш магазин продає вже більше року. Відгуки від клієнтів – тільки гарні. На моєму власному автомобілі (Opel Vivaro) також встановлені гальмівні колодки Goodrem. Цим літом спробував їх, коли подорожував під час відпустки Карпатами. Не дивлячись на те, що це бюджетна лінія, гальмування завжди м’яке, ніяких зайвих звуків не виникає. Вважаю, що продукцію не соромно було б продавати й дорожче – вартість запчастин, відповідних Goodrem, як мінімум, в два рази більша. Те, що продається приблизно за ту ж ціну, що і Goodrem, набагато гірше».

Продавці запчастин: «Люди, які один раз взяли продукцію Goodrem, потім знову приходять і знову просять саме її»



Більше інформації про компанію AVDtrade, ексклюзивного дистриб'ютора Goodrem в Україні, та її контакти дивіться за посиланням ...

Приєднуйтесь до autoExpert у соцмережах і месенджерах:

autoExpert у Telegram
: https://t.me/autoexpert_consulting_com - новини, акції компаній, статті.
autoExpert в Instagram: https://www.instagram.com/autoexpert_consulting_com - ексклюзивні матеріали та інтервью.
autoExpert у Facebook: https://www.facebook.com/autoexpertconsultingcom/ - новини, акції компаній, статті.

Це зручно! Актуальні новини та професійні статті - все про ринок Automotive Aftermarket: авторемонт, автозапчастини, моторні мастила, автохімія, обладнання для СТО, автобізнес в обличчях, гуми, вантажний сервіс.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше