Gates: кожен комплект ГРМ включатиме QR-коди для механіків з прямим посиланням на процедуру установки для конкретного двигуна, засновану на рекомендаціях автовиробника.
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » Gates переходить на цифрові інструкції для механіків

Gates переходить на цифрові інструкції для механіків

  • Переглядів: 488
  • Дата: 6-06-2019, 21:29
  • Print
Gates переходить на цифрові інструкції для механіківПровідний світовий постачальник спеціалізованих гідравлічних i механічних систем передачі потужності компанія Gates надаватиме електронні інструкції по установці для конкретних двигунів з кожним проданим комплектом ГРМ PowerGrip.

Починаючи з травня 2019 року кожен комплект ГРМ включатиме QR-коди для механіків з прямим посиланням на процедуру установки для конкретного двигуна, засновану на рекомендаціях автовиробника. Замість паперових інструкцій у кожній упаковці механіки зможуть отримати доступ до електронних інструкцій, пристосованих до мобільних пристроїв, зісканувавши QR-код або ввівши ключ продукту з комп’ютера.

Gates переходить на цифрові інструкції для механіків Інструкції будуть доступні 27 мовами, забезпечуючи співробітникам СТО в регіоні Європа, Близький Схід і Африка (EMEA) краще розуміння. В них буде вся необхідна інформація, включаючи розташування ременів, значення моменту затягування, а також перелік спеціальних інструментів з відповідними зображеннями.

Крім того, процес електронного входу, що використовується для отримання доступу до інструкцій з установлення, виявляє неоригінальні запчастини, знижуючи ризик для СТО встановити підробки низької якості. Неправильний код ініціює повідомлення про помилку, створюючи форму звіту, за допомогою якої механік може сповістити компанію Gates про можливе виявлення підроблених запчастин.

Комплекти ременів ГРМ включатимуть електронні інструкції та QR-коди, а також паперові інструкції на попередньому етапі, щоб забезпечити співробітникам СТО плавний перехід.

Компанія Gates — глобальний виробник інноваційних, високотехнологічних рішень для передачі потужності та гідравлічних систем. Компанія пропонує широкий спектр товарів різним клієнтам у галузі післяпродажного сервісного обслуговування та виробникам оригінального обладнання. Продукція компанії Gates продається в 128 країнах чотирьох торгових регіонів: Південна та Північна Америки, Європа, Середній Схід і Африка, Великий Китай, Східна Азія та Індія.

Більше інформації про компанію Gates читайте за посиланням…

Приєднуйтесь до autoExpert у соцмережах і месенджерах:

autoExpert у Telegram
: https://t.me/autoexpert_consulting_com - новини, акції компаній, статті.
autoExpert в Instagram: https://www.instagram.com/autoexpert_consulting_com - ексклюзивні матеріали та інтервью.
autoExpert у Facebook: https://www.facebook.com/autoexpertconsultingcom/ - новини, акції компаній, статті.

Це зручно! Актуальні новини та професійні статті - все про ринок Automotive Aftermarket: авторемонт, автозапчастини, моторні мастила, автохімія, обладнання для СТО, автобізнес в обличчях, гуми, вантажний сервіс.

Теги: GATES, GATES News

Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше