Urban Taraxagum, шина з кульбаби, приносить золоту нагороду d&i Continental
autoExpert » НОВИНИ » Колеса, шини » Urban Taraxagum, шина з кульбаби, приносить золоту нагороду d&i компанії Continental

Urban Taraxagum, шина з кульбаби, приносить золоту нагороду d&i компанії Continental

  • Переглядів: 875
  • Дата: 3-06-2020, 15:02
  • Print
Спершу може здатися дивним, якщо сказати, що сировиною для шин можуть бути кульбабки. Але це значно більше ніж жарт чи фантазія, доводять інженери і технологи Continental. Адже, як виявили дослідження, коріння деяких сортів кульбаб містять високу концентарцію природнього каучуку, який можна перетоврити на якісні шини.

Urban Taraxagum, шина з кульбаби, приносить золоту нагороду d&i компанії ContinentalЖурі премії d&i Award, яка вручається в рамках Taipei Cycle Show, присудило велосипедній шині Urban Taraxagum від Continental найвищу нагороду. Були високо оцінені дизайн протектора і боковини велосипедної шини, а також те, що ці шини виробляють з каучуку, отриманого з кульбаб, вирощуваних поблизу шинного заводу. Хоча саме Taipei Cycle Show довелося скасувати через пандемію коронавірусу, нагороди все ж були вручені.

«Urban Taraxagum - це перша велосипедна шина, виготовлена з гуми, отриманої з кульбаб, вирощених в Німеччині», - заявили в Continental, презентуючи цю спортивну велосипедну шину, представлену до нагороди. «Крім того, що ця дорожня шина відрізняється своєю оптимальною конструкцією і ідеально підходить для їзди по місту, її дизайн відображає виробничий контекст: малюнок протектора приймає форму кульбаби і робить дизайн шини незвичайним, а деталізоване гравірування боковини перекликається з походженням рослини. Проект включений в комплексну стратегію сталого розвитку, що охоплює економічні, екологічні та соціальні аспекти. Завдяки значно коротшим відстаням від поля до заводу ми скорочуємо витрати і зусилля в ланцюжку поставок і використовуємо ресурси більш ефективно».

Urban Taraxagum, шина з кульбаби, приносить золоту нагороду d&i компанії Continental

Метою довгострокового проекту Continental Taraxagum є забезпечення достатньої кількості натурального каучуку з кульбаб для використання у виробництві шин для двоколісних транспортних засобів, легкових і комерційних автомобілів, а також інших автомобільних деталей, виготовлених з гуми. Continental вже виготовила перші тестові шини для легкових і вантажних автомобілів. Велосипедна шина Urban Taraxagum в даний час є єдиною серійної шиною з натурального каучуку, одержуваного з кульбаб. Виробництво почалося приблизно два роки тому на заводі з виробництва шин для велосипедів в Корбаху, Німеччина.


Відео, що демонструє етапи виробництва сировини з кульбаб для виробництва шин Taraxagum. Розробки цього проекту почалися 2016 року і зараз компанія готова представити серійний продукт

Більше інформації про компанію Continental та її дистриб'юторів дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше