Підрозділ Car Refinishes компанії AkzoNobel змінює свою назву для точнішого відображення своєї діяльності » autoExpert. Automotive from Europe. FORUM CTO.
autoExpert » НОВИНИ » Матеріали для кузовного ремонту » Підрозділ Car Refinishes компанії AkzoNobel змінює свою назву для точнішого відображення своєї діяльності

Підрозділ Car Refinishes компанії AkzoNobel змінює свою назву для точнішого відображення своєї діяльності

  • Переглядів: 1798
  • Дата: 17-01-2011, 16:11
  • Print
altНезважаючи на зміну назви, підрозділ не змінюватиме свого стратегічного напрямку, рішення про зміну назви відображає недавні організаційні зміни, зокрема приєднання підрозділу Аерокосмічних Покриттів, що стало поштовхом до розширення ринків збуту та напрямків роботи.

«Автомобільні та Аерокосмічні Покриття дуже точно характеризують те, чим ми займаємось», - пояснює генеральний менеджер підрозділу Jim Rees. «Нову назву просто і легко запам’ятати та розпізнати фактично на мовах усіх ринків, де ми присутні. Вона достатньо наочна, для легкого сприйняття, але водночас вона є достатньо загальним поняттям, здатним поєднати широкий спектр діяльності на автомобільному та аерокосмічному ринках.»

На даний момент не планується зміна назви юридичної особи, що носить назву Car Refinishes. Проте, партнери компанії будуть письмово поінформовані про зміну назви підрозділу.Підрозділ Car Refinishes компанії AkzoNobel змінює свою назву для точнішого відображення своєї діяльності та операційних ринків. Починаючи з 1 січня, підрозділ працюватиме під назвою Автомобільні та Аерокосмічні Покриття.
Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 1)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше