Allegrini Pure Air – нове рішення від «ТМАВТО» для дезінфекції в салоні.
autoExpert » НОВИНИ » Автохімія, автокосметика » Санітайзер для машини. Allegrini Pure Air – нове рішення від «ТМАВТО» для дезінфекції в салоні (+відео)

Санітайзер для машини. Allegrini Pure Air – нове рішення від «ТМАВТО» для дезінфекції в салоні (+відео)

  • Переглядів: 775
  • Дата: 30-11-2020, 23:26
  • Print
Санітайзер для машини. Allegrini Pure Air – нове рішення від «ТМАВТО» для дезінфекції в салоні (+відео)Для водіїв, та їх пасажирів, які проводять значну частину часу в своїх автомобілях, якість повітря в салоні має суттєве значення. Компанія "ТМАВТО" приділяє цьому аспекту чимало уваги. Слідом за пристроями для дезінфекції повітря від ТЕХА в її каталозі з’явилось чергове рішення з Італії для санітарно-гігієнічної обробки поверхонь і знезараження повітря – спрей Pure Air від компанії Allegrini.

Санітайзер для машини. Allegrini Pure Air – нове рішення від «ТМАВТО» для дезінфекції в салоні (+відео)

Навіть якщо залишити за дужками спекулятивну тему Covid-19, слід пам’ятати, що осінньо-зимовий період – це час традиційного спалаху респіраторних захворювань. Ось чому профілактика виходить на перше місце: краще наперед подбати про здоров’я своє та близьких, ніж потім витрачати час не нескінченні черги у лікарні.

Створений експертами з побутової та промислової хімії Allegrini, засіб знезараження Pure Air («Чисте повітря») є економною альтернативою дорогим сучасним пристроям-озонаторам (також наявним в асортименті «ТМАВТО»), якими користуються на для дезінфекції на СТО і детейлінгових центрах. Даний продукт випускається у форматі аерозольного балону ємністю 200 мл. Він безпечний і простий у використані, тож його можна застосовувати самостійно. Спрей Pure Air стане в нагоді перед усім службам таксі та підприємствам, які займаються пасажирськими перевезеннями, а також пересічним автовласникам.

Окрім санітарної обробки системи кондиціонеру та поверхонь салону, засіб також має ефект дезодоранту і усуває неприємні запахи, наповнюючи натомість салон свіжим ароматом, що на тривалий час робить повітря не лише здоровим, але й приємним для дихання.

Не є секретом, що головним розсадником патогенних організмів є система кондиціонування, а саме її випарник. Тому дія речовини спрею спрямована перед усім на її поширення в повітроводах системи вентиляції кондиціонеру. Маючи рівень рН 7,8, вона створює слабо-лужне середовище. Розпорошений з балона аерозоль підхоплюється повітряним потоком, утворененим вентиляторами кондиціонера і всмоктується до системи, а також осідає на внутрішніх поверхнях салону, де знищує хвороботворні мікроорганізми а також цвіль та спори грибків, які викликають подразнення дихальних шляхів.

У балоні міститься речовина, достатня для одноразової обробки автомобіля. Орієнтовний час процедури – пів години. Спосіб застосування звичайний для аерозольних санітайзерів:
включити двигун автомобіля;
включити кондиціонер на охолодження на максимальну потужність (вентилятор на максимум) в режимі рециркуляції повітря (внутрішня циркуляція повітря в салоні автомобіля);
встановити балон у вертикальне положення на підлозі перед пасажирським переднім сидінням (в районі внутрішнього повітрозабірника), натиснути до упору чеку на балоні;
вийти з машини, і закрити всі двері, вікна та люк;
залишити балон у такому положенні до повного закінчення вмісту (буде видно, що з балона перестала йти струмінь очищувача);
почекати ще 5 хвилин до повного повітрообміну всередині салону;
відкрити двері, провітрити автомобіль від залишків очисника (5-10 хв).


Відео від виробника наочно демонструє порядок застосування спрею Pure Air

Щоб знищити бактерії, уникнути їх розмноження і підтримувати гігієну системи кондиціонування повітря, виробник рекомендує використовувати Pure Air не менше трьох разів на рік.

Більше інформації про компанію "ТМАВТО", офіційного представника Allegrini в Україні,та її контакти дивіться за посиланням..


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше