Все чисто екологічно: нові миючі засоби EcologicALL від Allegrini в асортименті «ТМАВТО»
autoExpert » НОВИНИ » Автохімія, автокосметика » Все чисто екологічно: нові миючі засоби EcologicALL від Allegrini в асортименті «ТМАВТО»

Все чисто екологічно: нові миючі засоби EcologicALL від Allegrini в асортименті «ТМАВТО»

  • Переглядів: 552
  • Дата: 16-03-2020, 10:47
  • Print
2020 рік насичений новинами про екологічну відповідальність. Так, протягом останніх місяців італійська компанія Allegrini працювала над своїм актуальним проектом – новою лінійкою екологічних миючих засобів, суть якої втілено в назві – EcologicALL. Інновації торкнулися усіх аспектів: упаковка виготовляється із використанням переробленого пластику; при отриманні формул, максимально сприятливих для навколишнього середовища, проводився ретельний відбір сировини. Важливо, що при цьому компанія Allegrini зберегла свій високий стандарт якості та максимальну ефективність продукції.

Все чисто екологічно: нові миючі засоби EcologicALL від Allegrini в асортименті «ТМАВТО»

Компанія "ТМАВТО", яка вже понад 10 років представляє в Україні марку Allegrini, доповнила свій асортимент найбільш актуальними для нашого ринку продуктами нової серії:

EcologicAll20 Multipurpose - миючий засіб для скла та дзеркал. Продукт швидко очищає поверхні, не залишає слідів, розводів, ореолів і не вимагає змивання – робить скло кришталево прозорим, що критично для безпеки на дорозі. EcologicALL20 представляє собою багатоцільовий екологічно чистий рідкий миючий засіб на основі поверхнево-активних речовин природного походження з відмінними емульгуючими властивостями, який можна застосовувати без полоскання.

EcologicAll30 Degreaser
– миючий знежирюючий засіб для сталевих та твердих поверхонь, який також може використовуватись для щоденного прибирання. EcologicALL30 представляє собою рідину з низькою в'язкістю і високою миючої здатністю. Засіб видаляє всі види плям, забезпечуючи бездоганний результат. Його можна використовувати щодня як для очищення автомобіля, так і для побутового прибирання: особлива формула робить цей продукт універсальним та ідеальним для очищення пластикових, лакованих і сталевих твердих поверхонь. Не потрібно докладати надмірних зусиль для видалення забруднень та масних плям – досить просто протерти поверхню губкою або серветкою з мікрофібри із засобом, трохи почекати та промити водою.

Які ж переваги продуктів з нової лінійки EcologicALL? Передусім, це:
мінімальний вплив на екологію;
дбайливе ставлення до навколишнього середовища у всьому циклі виробництва: від розробки хімічної формули до упаковки;
високі показники ефективності застосування;
ретельний відбір сировини;
універсальність у застосуванні: можна використовувати як для автомобілів, так і в побуті;
широкий асортимент продукції.

Все чисто екологічно: нові миючі засоби EcologicALL від Allegrini в асортименті «ТМАВТО»Варто відзначити цікавий факт: італійська компанія Allegrini від самого початку своєї діяльності в 60-х роках минулого століття була серед піонерів у розробці екологічних продуктів, що біологічно розкладаються. І сьогодні компанія продовжує працювати в цьому напрямку, задовольняючи потреби навіть найбільш вимогливих клієнтів.

Вся продукція лінії EcologicAll, розробленої лабораторією Allegrini Research & Development, створена із турботою про навколишнє середовище: її формули екологічні, а упаковка виготовлена на 45% з переробленого пластику. Ці миючі засоби виготовлені з дотриманням вимог екології (САМ), які були розроблені державними інститутами Італії відповідно до стандартів ISO 17025. Дані критерії охоплюють весь цикл виробництва продукції і з 2012 року використовуються в громадському секторі, а з 2016 року – і в секторі охорони здоров'я.


Більше інформації про компанію "ТМАВТО", офіційного представника Allegrini в Україні,та її контакти дивіться за посиланням...

Приєднуйтесь до autoExpert у соцмережах і месенджерах:

autoExpert у Telegram
: https://t.me/autoexpert_consulting_com - новини, акції компаній, статті.
autoExpert в Instagram: https://www.instagram.com/autoexpert_consulting_com - ексклюзивні матеріали та інтервью.
autoExpert у Facebook: https://www.facebook.com/autoexpertconsultingcom/ - новини, акції компаній, статті.
autoExpert на Youtube: https://www.youtube.com/channel/autoExpert-consulting - відео, огляди, репортажі.

Це зручно! Актуальні новини та професійні статті - все про ринок Automotive Aftermarket: авторемонт, автозапчастини, моторні мастила, автохімія, обладнання для СТО, автобізнес в обличчях, гуми, вантажний сервіс.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше