Двісті кома двадцять. Подарунок від Inter Cars покупцям олив COMMA у бочках
autoExpert » НОВИНИ » Акції » Двісті кома двадцять. Подарунок від Inter Cars покупцям олив COMMA у бочках (оновлено)

Двісті кома двадцять. Подарунок від Inter Cars покупцям олив COMMA у бочках (оновлено)

  • Переглядів: 823
  • Дата: 20-10-2021, 17:31
  • Print
Компанія Inter Cars Ukraine вже не один рік виступає офіційним дистриб’ютором продукції COMMA– одного з найвідоміших британських виробників мастильних матеріалів, який має півстолітні традиції. Разом з тим на вітчизняному ринку ця шановна марка відома більше серед професіоналів, ніж серед широкого кола споживачів-автовласників. Тож фахівці-маркетологи з Inter Cars підготували спеціальну акційну пропозицію, щоб привернути увагу до по-британські якісного продукту і щоб більше СТО та автопарків могли на практиці ознайомитись з асортиментом бренду: приємні подарунки вже чекають на своїх власників.

Двісті кома двадцять. Подарунок від Inter Cars покупцям олив COMMA у бочках (оновлено)

Умови акції: при купівлі оливи COMMA у бочках клієнти Inter Cars отримують від компанії додатково 20л каністру в подарунок. Перелік акційних товарів складають п’ять синтетичних та напівсинтетичних моторних олив з легкового асортименту: Eurolite 10W-40, Prolife 5W-30, Syner-Z 5W-30, X-Flow XS 10W-40, X-Tech 5W-30 в фасовці по 199л.

Термін дії акції: з 10 жовтня до закінчення акційної продукції.

Детальні умови акції та характеристики і допуски олив можна дізнатись в регіональних представників Inter Cars. У компанії звертають увагу клієнтів на те, що кількість акційного товару обмежана, і радять не зволікати з покупкою, щоб встигнути отримати свій вагомий бонус.

Доповнення Компанія Inter Cars внесла зміни до переліку акційних позицій COMMA. Тепер пропозиція охоплює також і споживачів вантажної оливи. Спеціально для них в список додано оливу COMMA Transflow AD.

Двісті кома двадцять. Подарунок від Inter Cars покупцям олив COMMA у бочках (оновлено)

Оливи COMMA виготовляються з високоякісних базових олив і відповідають найсуворішим технічним вимогам. Їх характеристики підтверджено стандартами якості, що відповідають вимогам виробників ACEA, таких як BMW, Mercedes-Benz, GM, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Ford, Porsche, Peugeot і Citroen. COMMA надає автосервісам інформацію про асортимент своїх продуктів, їхні допуски та інструкції по застосуванню трансмісійних олив, гальмівних рідин і охолоджуючих рідин.


Більше інформація про компанію Inter Cars Ukraine, офіційного дистриб'ютора COMMA в Україні, та її філіали дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше