Знижки на сканер-програматори для покупців датчиків TPMS Huf
autoExpert » НОВИНИ » Акції » Знижки на сканер-програматори для покупців датчиків TPMS Huf

Знижки на сканер-програматори для покупців датчиків TPMS Huf

  • Переглядів: 488
  • Дата: 15-03-2021, 17:19
  • Print
Від часу свого першого застосування в США більше 20 років тому системи спостереження за тиском в шинах TPMS довели свою користь та ефективність і стали неодмінним атрибутом сучасного автомобіля. З року в рік вони набувають все більшого розповсюдження, а з 2013 року є обов’язковим штатним обладнанням для нових моделей європейських автовиробників.

Ключовим елементом цієї системи є датчики, розташовані на диску всередині шини. Час від часу вони потребують заміни в наслідок пошкодження (наприклад, при необережному розбортуванні) або через збіг терміну служби батареї. Попит на заміну датчиків зростає, ціни на цю послугу в офіційних дилерських центрах досить високі, але незалежні автомайстерні та шинні сервіси не завжди можуть надати таку послугу. Справа в тому, що просто замінити пошкоджений датчик на новий не достатньо: треба прописувати їхні унікальні ID в блоці керування або програмувати сам датчик, для чого потрібне спеціальне обладнання – сканер-програматор.

Як спеціаліст в обладнанні, матеріалах і технологіях для шинного сервісу компанія "ТМАВТО" чітко розуміються на всіх нюансах TPMS та складнощах, які виникають на СТО та шиномонтажах з обслуговуванням або заміною. Тісно співпрацюючи із провідним виробником автомобільної електроніки Huf Electronics Bretten (зокрема, в 2020 році на перемовини до Києва приїздив один з керівників компанії), і будучи офіційним представником марки в Україні, «ТМАВТО» заручилась підтримкою німецького партнера і може пропонувати вигідні умови для своїх клієнтів. Рік тому компанія проводила акцію для покупців датчиків Huf, яка мала значний успіх. Оцінивши ефект від минулорічної акції, компанія йде на зустріч побажанням клієнтів та готує чергову вигідну пропозицію. Цього разу умови акції зроблено більш гнучким, щоб якнайкраще врахувати потреби замовників.

Знижки на сканер-програматори для покупців датчиків TPMS Huf

Умови акції
При купівлі партії датчиків Huf IntelliSens клієнт отримує сканер-програматор зі знижкою до 40% залежно від кількості сенсорів:
купівля 30 датчиків UVS4040 дає можливість отримати універсальний сканер-програматор датчиків тиску в шинах VT46+OBDI з економію в 785 €
купівля 20 датчиків UVS4040 дає можливість отримати сканер-програматор датчиків тиску в шинах DT41+OBDI+5 років безкоштовного оновлення з економією в 444 €.

Пропозиція безстрокова і діє, допоки акційний товар є наявності. Але компанія попереджає, що кількість акційних датчиків обмежена, тому є сенс зробити замовлення найближчим часом. Особливо зважаючи на наближення сезону «весняного перевзування», що є зручною нагодою для заміни/встановлення датчиків тиску. Така додаткова послуга посилить позиції шиномонтажу чи сервіс-центру серед конкурентів і допоможе підняти доходи підприємства.

Детально про датчики TPMS Huf IntelliSens UVS4040, сканер-програматор VT46 та їх характеристики ми розповідали раніше. Тут лише нагадаємо, що ці надлегкі датчики (вага лише 18 г) працюють на частоті 434 МГц (європейський стандарт) і є повним аналогом сенсорів тиску, які Huf Electronics Bretten постачає на автоскладальні конвеєри у первинну комплектацію, тож повністю відповідають усім вимогам автовиробників. Із повним переліком марок та моделей автомобілів, яким підходить датчик Huf IntelliSens, можна ознайомитись тут.

Окремо слід сказати кілька слів про сканер DT41. На відміну від старшої моделі VT46, яка є універсальною та програмує датчики різних виробників, даний прилад є більш простим і «прошиває» лише датчики від Huf. З іншого боку, він значно дешевший за топову модель. На це слід зважати обираючи пристрій під конкретні задачі свого підприємства.

Компанія «ТМАВТО» не лише продає датчики та обладнання для їнього програмування. Менеджери компанії надають вичерпні консультації щодо використання і сумісності сенсорів та сканерів і дадуть відповіді на будь-які технічні запитання.

Більше інформації про компанію "ТМАВТО", офіційного представника Huf в Україні,та її контакти дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше