«Ніка-Ойл» дарує каністру гальмівної рідини покупцям оливи FANFARO
autoExpert » НОВИНИ » Акції » «НІКА-ОЙЛ» дарує каністру гальмівної рідини покупцям оливи FANFARO

«НІКА-ОЙЛ» дарує каністру гальмівної рідини покупцям оливи FANFARO

  • Переглядів: 704
  • Дата: 16-12-2019, 04:12
  • Print
Компанія НІКА-ОЙЛ, яка є офіційним та ексклюзивним представником в Україні провідного німецького виробника мастильних матеріалів FANFARO, запустила спеціальну пропозицію, яка буде цікава всім клієнтам та партнерам компанії, перед усім автотранспортним підприємствам, будівельним та логістичним компаніям, які володіють вантажним автопарком, а також станціям техобслуговування та сервіс центрам.

«НІКА-ОЙЛ» дарує каністру гальмівної рідини покупцям оливи FANFAROУмови акції: При купівлі бочки німецької моторної оливи FANFARO TRD SUPER SAE 15W-40 отримайте у подарунок від «НІКА-ОЙЛ» каністру гальмівної рідини SCT Dot – 4 ємністю 5 л.

Термін дії пропозиції: акція дійсна до моменту закінчення акційного товару. Кількість товару обмежена, тому в компанії «НІКА-ОЙЛ» рекомендують скористатися пропозицією якнайшвидше.

Мінеральна моторна олива FANFARO TRD SUPER SAE 15W-40 призначена для використання у вантажівках, сучаснії будівельній та спец техниці, автобусах, обладаних дизельними двигунами і відповідає специфікаціям API CI-4/CH-4/CG-4/CF-4/SL та пройшла випробування і отримала допуски провідних автовиробників: MB 228.3; MAN M3275, Volvo VDS-3; Renault RLD/RLD-2 / Cummins 20071,72,76,77,78, Mack EO-M Pius.

Ця олива відмінно захищає робочі поверхні двигуна від зносу та корозії і забезпечує йому надійну та безвідмовну тривалу експлуатацію навіть за екстремальних навантажень, а також відповідає вимогам Euro I, II, III, IV.

Більше інформації про компанію НІКА-ОЙЛ, ексклюзивного дистриб'ютора продукціі FANFARO в Україні, та її контакти дивіться за посиланням...

Приєднуйтесь до autoExpert у соцмережах і месенджерах:

autoExpert у Telegram
: https://t.me/autoexpert_consulting_com - новини, акції компаній, статті.
autoExpert в Instagram: https://www.instagram.com/autoexpert_consulting_com - ексклюзивні матеріали та інтервью.
autoExpert у Facebook: https://www.facebook.com/autoexpertconsultingcom/ - новини, акції компаній, статті.
autoExpert на Youtube: https://www.youtube.com/channel/autoExpert-consulting - відео, огляди, репортажі.

Це зручно! Актуальні новини та професійні статті - все про ринок Automotive Aftermarket: авторемонт, автозапчастини, моторні мастила, автохімія, обладнання для СТО, автобізнес в обличчях, гуми, вантажний сервіс.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше