ЛД ИНВЕСТ / LDinves, купить в Украине: инструмент, гаражное оборудование

ЛД ИНВЕСТ / LDinvest

  • Переглядів: 3235
  • Дата: 10-12-2020, 14:37
  • Print
ЛД ИНВЕСТ / LDinvest

Компания: ООО «ЛД ИНВЕСТ»
Страна: Украина
Адрес: Днепр, пр-т Гагарина 18, оф. 402
Тел. +38 056 790 0191
Моб. тел.: +38 067 505 5153, +38 099 195 5003, +38 067 552 6516
Бесплатные звонки со всех номеров 0 800-300-087
info@ldinvest.com.ua
Сайт компании: https://www.ldinvest.com.ua

Все новости о ЛД ИНВЕСТ на сайте...
Все статьи о ЛД ИНВЕСТ на сайте...

Компанія LDinvest спеціалізується на продажу професійного ручного інструменту та обладнання для комерційного або побутового користування. Бренд LDinvest офіційно представляє на українському ринку світових виробників, що виготовляють оснащення для обслуговування і ремонту автомобільного транспорту. Пропоноване обладнання та інструмент затребуваний в інших сферах: будівництво, промисловість, аграрний сектор і побут.

Ми цінуємо час покупця, як і своє власне. Процес вибору товару, як і покупка з доставкою, максимально спрощений. Вся продукція, пропонована інтернет-магазином LDinvest розбита по брендам і підкатегоріями. На всіх сторінках присутній інтелектуальний пошук товарів, за назвою, розмірами і унікальним номером виробника. Менеджери компанії швидко і чітко відповідають на питання покупця, допомагаючи зорієнтуватися по інструменту або обладнання.

Високий ступінь відповідальності не буває зайвою. Товар завжди перед відправкою перевіряється на складі. Упаковка, комплектація, зовнішній вигляд, працездатність. Продукція, що поставляється з заводу в запечатаному вигляді, що не розкривається. Чек про продаж (або пакет документів для підприємства), сертифікати, гарантія - повний супровід товару при покупці. Терміни доставки не порушуються, за умови, що покупець виконав умови угоди зі свого боку.

Акції та знижки, що проводяться заводами-виробниками, які не ховаються від покупця, а навпаки, афішуються. Адже для компанії LDinvest довіру клієнта, перш за все. Інтернет-магазин інструменту проводить власні заходи щодо зниження цін на товари. А також робить цікаві пропозиції по комплексній закупівлі обладнання та інструменту для підприємців.

Офіційне партнерство зацікавить власників автосервісу, промислові підприємства, будівельників і аграрний сектор. Представники компанії допоможуть вибрати економічний інструмент, створити робочі місця для слюсарів і проведуть навчання людей. Сервісне обслуговування, поставка ремкомплектов, заміна вузлів і механізмів дорогого устаткування - перелік послуг в партнерстві порадує будь-якого бізнесмена.

Надійність і якість обладнання, інструменту та аксесуарів ніколи не викличе питань у майбутнього власника. Тільки нові і оригінальні товари. З усіма виробниками, продукція яких присутня в інтернет-магазині LDinvest, укладені договори про прямі поставки. Будь-який товар має власний артикул - ввівши його на офіційному сайті виробника, покупець отримає повну інформацію про продукт.

Миттєва консультація, зручний пошук товарів, проста форма замовлення, швидка відправка, всілякі варіанти оплати - перераховувати гідності компанії LDinvest, можна до нескінченності. В сукупності, покупець отримує повноцінний сервіс і захист з усіх боків. Офіційна гарантія, наявність ремкомплектов і запчастин, консультація по роботі інструменту або обладнання.

Каталог товарів
- Інструмент KING TONY
- Ручний Інструмент KNIPEX
- Інструмент IRWIN
- Інструментальні ящики QBRICK
- Інструмент VOLKEL
- Інструмент EGA MASTER
- Інструмент FACOM
- Компресорне обладнання FIAC
- Пускозарядні пристрої
- Зварювальне обладнання
- Електроінструмент DeWalt
- Устаткування для СТО
- Інструмент GEDORE


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.






Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше