На Агро-2018 представили новий бренд моторних олив преміум класу OPET
autoExpert » НОВИНИ » Події » На Агро-2018 представили новий бренд моторних олив OPET

На Агро-2018 представили новий бренд моторних олив OPET

  • Переглядів: 1393
  • Дата: 12-06-2018, 09:09
  • Print
06 червня 2018 року у Києві відбулася прес-конференція OPET - провідного турецького виробника мастильних матеріалів. Захід проводився в рамках ХХХ Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2018» у столичному НК «Експоцентр України».

На Агро-2018 представили новий бренд моторних олив OPET

Учасники прес-конференції докладно ознайомились з лінійкою високоякісних мастильних матеріалів OPET та задали свої питання представникам виробника. Всіх акредитованих журналістів чекав несподіваний подарунок - вони отримали презентаційний комплект моторної оливи торговельної марки OPET. На думку експертів компанії, це дозволить на практиці переконатися у відмінних характеристиках мастильних матеріалів турецького виробництва та в їх відповідності найжорсткішим європейським стандартам якості.

На Агро-2018 представили новий бренд моторних олив OPET

Бренд OPET добре відомий на світовому ринку. Історія компанії почалася понад півстоліття тому - в далекому 1966 році. За цей час підприємство здобуло унікальний технічний досвід і перетворилось на одного з найбільших турецьких промислових гігантів. Моторні оливи та інша продукція OPET виробляється на потужностях, розташованих у Ізмірі.

На Агро-2018 представили новий бренд моторних олив OPET
На фото Мурат Сейхан, генеральний директор компанії OPET, і Вікторія Грішина, голова представництва OPET в Україні компанії «Отокоч Україна»

«OPET пропонує своїм клієнтам в усіх галузях автомобільної промисловості послуги й товари, підкріплені величезним досвідом і фахівцями. Ми рухаємось вперед, спираючись на принцип безперервного розвитку та інновацій і задовольняючи очікування турецького ринку за рахунок широкого асортименту високоефективних продуктів, - говорить Мурат Сейхан, генеральний директор компанії OPET, - Ми впевнено працюємо на українському ринку, де здійснюємо інвестиції відповідно до стратегії розвитку за кордоном. Приємно ділитись власним досвідом, отриманим під час плідної співпраці з галузевими гігантами в Туреччині, особливо - щодо сільськогосподарських мастильних матеріалів для наших українських клієнтів».

На Агро-2018 представили новий бренд моторних олив OPET

Лінійка продукції OPET включає широкий асортимент моторних і трансмісійних олив, антифризу, консистентних мастил та гальмівної рідини для обслуговування легкових і вантажних авто, сільськогосподарської техніки, мотоциклів і водного транспорту. Це дозволяє повністю задовольнити потреби широкого кола приватних і корпоративних споживачів.

Скачати презентацію opet_press-conference_ppt_06.06_tr_ua.pdf [4,84 Mb] (cкачиваний: 460)

Информация о бренде OPET и дистрибьюторах на сайте www.autoexpert-consulting.com - по ссылке...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше