AS Стартери Генераторі Комплектующие ОПТом. Дистрибьютор в Украине

AS

  • Переглядів: 758
  • Дата: 20-05-2019, 14:39
  • Print
Производитель:
Сайт производителя:
Контакты:
Дистрибьюторы на территории стран постсоветского пространства - см. ниже.


Стартери / Генератори / Комплектуючі
Продукція бренду AS постачається у більш ніж 50 країн світу, що є доказом надійності та конкурентоздатності бренду. Товарна пропозиція компанії включає понад 15 000 груп продуктів, які відповідають близько 200 000 товарним найменуванням, що гарантує клієнтам широкий вибір товарів, починаючи від оригінальних запчастин і закінчуючи замінниками за конкурентними цінами.
Пропозиція включає запчастини та компоненти для легкових та вантажних автомобілів, сільськогосподарських машин, водномоторної техніки, мотоциклів та для промислового ринку.

AS
Це пропозиція для Клієнтів, які шукають оптимальне співвідношення ціна - якість.


AS
Це абсолютна безвідмовність і надійність запуску, яка гарантується маркою AS.


AS
Це продукт світового класу від оригінальних виробників (Original Equipment Manufacturer), таких як Valeo, Bosch, Denso та інших. До лінійки належать також регенеровані стартери та генератори, до складу яких входять 80% компонентів від оригінальних виробників

Контроль якості
Продукція під брендом AS проходить сувору процедуру тестування з метою контролю та підвищення якості запропонованих компанією товарів. Під час тестування використовуються інноваційні рішення та використовуються спеціальні машини канадської фірми D&V Electronics (ST-16, ST-24, ST-116, ALT-98, ALT-198) та нідерландської фірми Motoplat, що тестують нашу продукцію з метою контролю та підвищення якості пропонованих компанією товарів. Результатом діяльності, спрямованої на виготовлення продукції найвищої якості, було впровадження у 2015 році системи управління якістю відповідно до вимог ISO 9001:2008. Отриманий сертифікат є підтвердженням того, що діяльність організації не лише відповідає стандартам якості, а й контролює вплив на природне середовище.



Онлайн-каталог
Щоб задовольнити потреби та очікування наших Клієнтів, було створено інтернет-каталог, що передбачає легкий та зручний пошук необхідних запчастин. Його можна знайти за адресою: as-catalog.com та на сайті as-ua.com.

Піклуючись про природне середовище, компанія відмовилася від друкованих каталогів.
Доступним є також спеціальний мобільний додаток - AS-PL Catalogue, який спрощує підбір відповідних компонентів. Можна його завантажити в магазинах Google Play™ i App Store®. Марка "AS" також наявна у каталозі TecDoc™* під назвою AS-PL.

Дистрибьюторы, купить ОПТом AS
на территории стран постсоветского пространства:

Украина:
AS УКРАИНА, Ровно.

Азербайджан, Армения, Беларусь, Грузия, Казахстан, Кыргызстан, Латвия, Литва, Молдова, Россия, Таджикистан, Туркменистан, Узбекистан, , Эстония

Теги: AS, AS news

Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше