ДАН АВТО / DAN AUTO. Дистриб`ютор моторних олив та автохімії XENUM / КСЕНУМ. Купити в Україні

ДАН АВТО / DAN AUTO

  • Переглядів: 11484
  • Дата: 20-05-2023, 16:43
  • Print
ДАН АВТО / DAN AUTO

Компанія: ДАН АВТО / DAN AUTO, Україна
Адреса: Новояворівськ, Львівська область, 81054
Тел: +380676762556
е-mail: office@xenum.ua

Сайти компанії:
www.danauto.com.ua
www.xenum.ua
www.oximo.lviv.ua

Всі новини DAN AUTO на сайте...
Всі статті DAN AUTO на сайте...
Все про DAN AUTO на сайті...

ДАН АВТО – підприємство, засноване у 2004 році для реалізації планів щодо поширення в Україні автотоварів найвищої якості. Пріоритетом для підприємства було і залишається запропонувати автовласникам України товари, які варті уваги, які заслужили повагу у світі.

ДАН АВТО співпрацює і офіційно представляє низку європейських брендів, продукція яких активно вивчається спеціалістами компанії і постійно тестується, щоб клієнти отримували найкращу якість.

ДАН АВТО / DAN AUTO

ДАН АВТО / DAN AUTO) - офіційний ексклюзивний дистрибютор моторних олив, мастил, автохімії XENUM та офіційний дистрибютор в Україні щіток склоочисників OXIMO.

XENUM - спеціаліст в інноваційних
синтетичних оливах та продуктах технічної хімії.

• Власник XENUM, пан Пітер Тоссин, до створення своєї компанії 21 рік працював в нафтових компаніях BP, Dakkems, Marly. В останній він працював більше 10 років, в тому числі на посаді керуючого директора. В 2004 році створив новий, вже власний, бренд XENUM. Ціллю нової компанії стало виробництво кращих в світі присадок і мастильних матеріалів.

• Виробництво продукції XENUM розгорнуто Бельгії та Нідерландах на найсучасніших підприємствах галузі.

• Висококваліфікований персонал, сертифікати ISO-9001:2000 і ISO-9001:2004.

• Незалежна аналітична лабораторія обладнана за вищими міжнародними стандартами якості.

Новітні технології, що застосовує Xenum:

CERFLON. Церфлон (запатентована технологія) - це підсилена нанокристалом нітриду бору молекула PTFE (тефлон). Керамічні мікрочастинки (0,25 мкм) вливаються в структуру PTFE. І цим значною мірою підвищується міцність і загальні змащувальні і протизносні якості нового продукту. Частинки серфлону, розчинені в високоякісній синтетичній оливі, що запобігає їх злипанню. За своїми властивостями Церфлон перевершує обидва вихідних продукти - як PTFE, так і нітрид бору.

Ceramic Composite. Керамічні частинки або нітрид бору (BN) розчинені в естеровій оливі - найбільш високоякісній на сьогоднішній час синтетичній оливі. Частинки мають надмалий розмір (0,25 мкм), вони не злипаются і не забивають фільтри. Керамічні частинки, що використовуються в VX500 і в керамічній оливі, зменьшують тертя і зношення поверхонь тертя. Також вони мають унікальні високотемпературні властивості, що дає змогу зберігати робочі характеристики мастил і змазок при екстремальних навантаженях. В результаті збільшується потужність, зменьшується розхід палива і токсичність вихлопних газів, знижується виробітка, особливо при холодному старті двигуна. Ці продукти особливо ефективні при работі в екстремальних режимах, в автоспорті, а також в промисловості.

Carbon-Graphite. Карбоново-графітна технологія - це розчин мікрочастин графіту (1мкм) в оливі . Графіт створює стійку плівку, що практично виключає прямий контакт поверхонь тертя, таким чином зменшується зношення і покращується гідродинамічна змазка. Знижується розхід палива і шкідливі викиди в атмосферу, підвищується потужність і збільшується термін роботи механізмів. Полегшується холодний запуск і покращується тепловідвід на всіх режимах.

MoX-G. Це синергія (обєднання властивостей) карбон-графітової дисперсії і рідкого поляризованого розчину дисульфід молібденового комплексу. Зменшення зношення і сили тертя аналогічно до карбон-графітової технології, але розчин дисульфід молібдену підсилює опірність до навантажень.

OXIMO - провідний бренд серед виробників
щіток склоочисників (двірників).

В даний час в асортименті OXIMO налічується більше ніж 400 найменувань склоочисників, що може задовольнити очікування навіть найвибагливіших.

У OXIMO є власна науково-дослідна і дослідно-конструкторська база, компанія вдосконалює свою продукцію і впроваджує на ринок нові інноваційні рішення.

Мета і прагнення OXIMO - стати компанією №1 серед виробників автомобільних склооочисників в світі.

ДАН АВТО / DAN AUTO

ДАН АВТО / DAN AUTO


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.






Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше